Pim Jansen
Pim Jansen Life 16 nov 2018

Droomhuis op Funda: prachtige appartement compleet met inrichting

Drie slaapkamers, twee badkamers, twee aparte toiletten, een ligbad. Twee douches en een zee van ruimte verdeeld over drie woonlagen, net buiten het centrum van Amsterdam. Mocht je nog een leuke woning zoeken en ben je behoorlijk vermogend? Dan kan deze interessante bovenwoning op Funda een ideale investering zijn. Voor nog geen 1.5 miljoen euro is hij helemaal van jou.

De bovenwoning ligt in de Helmersbuurt in Amsterdam, net buiten het centrum en is zonder twijfel een koopje. Toegegeven, anderhalf miljoen lijkt veel, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. De bovenwoning is volledig gemeubileerd en weet de ouderwetse knusheid te combineren met een behoorlijk stuk privacy. Zo heb je, desgewenst je eigen badkamer, je eigen toilet en kan je partner ook haar eigen toiletruimte claimen.

Geen erfpacht

Het meest opvallende aan deze woning is het feit dat je geen erfpacht hoeft te betalen, bijna een unicum voor Amsterdamse woningen. De woning staat op eigen grond en heeft een nieuwe fundering die in 2005 is aangebracht. De woning wordt ‘turn-key’ opgeleverd, dat wil dus zeggen dat je er niets meer aan hoeft te doen. Zelfs alle meubels en apparatuur zijn bij de koopprijs inbegrepen, ook de gym. Veel completer wordt het dus niet.

Via een keycard krijg je toegang tot de begane grond waar je de opgang naar de bovenwoning op de tweede verdieping vindt. Hier treffen we onder andere een ruime overloop met inbouwkasten aan, de natte ruimte met de aansluitingen voor een wasmachine en droger en een indrukwekkend grote slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heb je direct toegang tot het balkon en staat in een open verbinding met een moderne en luxe badkamer voorzien van ligbad, aparte douche, twee brede wastafels, design kranen en het toilet. Het toilet is ook te bereiken vanaf de overloop.

Ruime woonkamer op de derde woonlaag

De woonkamer bevindt zich op de derde woonlaag. Hier vinden we ook de compleet ingerichte maatwerk keuken en het eetgedeelte. Opvallend is het hoge afwerkingsniveau en de ruime lichtinval. Door het realiseren van grote raampartijen voelt de ruimte heel ‘open’ aan, terwijl je geniet van veel privacy. Ook vinden we op de derde verdieping een prachtig balkon wat grenst aan zowel de keuken als het woongedeelte.

De vierde verdieping heeft meer weg van een ruim opgezette studio, ideaal om je even lekker terug te trekken, of om deze om te bouwen tot de ultieme mancave. Hier bevindt zich ook de derde slaapkamer met toegang tot een luxe uitgevoerde badkamer met douche en wastafel.

Actieve, kleine VVE

De woning is in 2007 ontstaan door een splitsing van het pand in twee seperate appartementen. Hierdoor is ook de noodzaak ontstaan voor een VVE die wordt beheerd door de twee bewoners van de beide appartementen. Er zijn vanuit de VVE op dit moment geen onderhoudsplannen. De verplichte bijdrage voor de VVE bedraagt slechts 75 euro per maand. Meer weten, klik dan hier voor alle informatie op Funda.

Funda

Reageer op artikel:
Droomhuis op Funda: prachtige appartement compleet met inrichting
Sluiten