Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Steve Jobs’ dochter debuteert als model met niets dan lipgloss

Eve Jobs, zoals de 22-jarige dochter van Steve Jobs heet, heeft haar debuut als model gemaakt. Ze ging uit de kleren voor een fotoshoot, met niets dan lipgloss en badschuim.

In 1976 richtte Steve Jobs samen met Steve Wozniak en Ronald Wayne Apple op. Sindsdien staat hij bekend om heel veel dingen, maar niet om zijn voorliefde voor mode. Op een dag besloot hij zelfs nog maar één type coltrui, spijkerbroek en sneakers te dragen. Van alle items kocht hij zeven stuks, zodat hij geen aandacht en tijd meer hoefde te besteden aan kleding. Ironisch genoeg is dit uitgegroeid tot een iconische stijl onder modebewuste mensen. Om maar een bruggetje te maken naar Eve, die op de klank van haar naam na in niets op haar vader lijkt.

Dochter Steve Jobs als model

Eve, dochter van Steve Jobs en Laurene Powell Jobs, zit niet in de techwereld en staat niet aan de basis van een revolutionair bedrijf. Wel heeft ze een voorliefde voor mode en rijdt ze graag op paarden. Ze heeft haar debuut gemaakt als model. Zonder kleren, maar met lipgloss en badschuim.

De shoot met Eve Jobs is van Glossier Inc, een lipgloss-merk waar verder weinig interessants over te vertellen valt. Maar na deze fotoshoot met de dochter van Steve Jobs kennen de tech-nerds onder ons het merk nu eindelijk ook.

Eve op Instagram

Wat Eve Jobs wel van haar vader heeft, is eigenzinnigheid. Ze ‘denkt anders’ en dat straalt van haar Instagram-account af. Tech-nerds, die op onze redactie in groten getale aanwezig zijn, hebben er een crush bij.

Steve Jobs en Bill Gates hebben meer overeenkomsten dan ze ooit zouden willen, en voor hun dochters geldt hetzelfde. Maak hier kennis met de 24-jarige Jennifer Gates, ook paardrijdster en fanatiek Instagrammer.

🍎 Check ook: Hier staat de ‘i’ voor in Apple-producten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs’ dochter debuteert als model met niets dan lipgloss
Sluiten