Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 19 mei 2020

Stella Maxwell breekt Instagram met trippy video in hottub

Niet iedereen mag topless op Instagram, maar als je veel volgers hebt en van waarde bent maakt het sociale platform een uitzondering. Dat zagen we eerder al bij Amber Heard en nu bij topmodel Stella Maxwell.

Stella Maxwell is naast Doutzen Kroes, Candice Swanepoel en Adriana Lima een van de bekendste Victoria’s Agels van weleer. Afgelopen vrijdag werd ze alweer dertig jaar en dat mocht Instagram weten. Maar wat ze nu op Instagram laat zien, maakt je pas echt duizelig.

Stella Maxwell werkt topless vanuit huis

Op de intro-tune van The Morning van The Weeknd zit Stella Maxwell in een hottub. Topless en in niets meer dan een minuscule string. Mag dat op Instagram? Blijkbaar wel. Probeer het gewoon, zouden we zeggen.

Maar wat is Stella Maxwell daar in hemelsnaam aan het doen? “WFH sisters”, schrijft ze bij de trippy video, waarin zes topless versies van zichzelf om haar heendraaien. WFH staat voor ‘working from home’, en dat duidt er volgens haar volgers op dat ze thuis bezig is met een fotoshoot of clip, waarvan we alvast een glimp mogen opvangen. Waarvoor is niet bekend, maar de sfeer zegt genoeg: dit is iets om naar uit te kijken. Zo denken niet alleen wij erover, maar ook andere modellen, die massaal reageren onder de post op Instagram.

Meer dan een Victoria’s Angel

Stella Maxwell is een Brits model, geboren in België. Tot haar dertiende woonde ze daar, waarna ze met haar familie verhuisde naar de Australische hoofdstad Canberra en weer een jaar later naar het Nieuw-Zeelandse Wellington. Haar vader was een diplomaat en reisde de hele wereld rond voor zijn werk. Als model doet zij al jarenlang hetzelfde. Ze werd wereldberoemd als Angel in de gouden jaren van Victoria’s Secret. Daarnaast werkte ze als model onder meer voor ASOS, Alexander McQueen, H&M, River Island, Urban Outfitters, Vogue en Elle. Een overzicht van haar meest recente werk, zowel professioneel als privé.

Waarom modellen als Stella Maxwell wel topless foto’s en video’s mogen delen en andere vrouwen niet? Lees hier meer.

Check ook: Yolanthe schittert als nooit tevoren in lingerie-shoot FHM

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stella Maxwell breekt Instagram met trippy video in hottub
Sluiten