Jan
Jan Stuff 21 jul 2018

De elektrische fiets van Stella is Nederlands vakmanschap pur sang

Elektrische fietsen zijn er is allerlei soorten en maten, de één nog vetter dan de ander. Die grote variëteit is dan ook de reden dat de elektrische fiets populair is onder alle bevolkingsgroepen. Naast alle verschillende opties en mogelijke uitvoeringen van de elektrische, zijn er ook een aantal E-bikes die er uit springen. We hebben het dan niet de extreem dure elektrische mountainbikes of een echte hipster fiets, maar over de Stella E-bike. Een bijzondere fiets van Nederlandse bodem.

Geen tussenhandel

Wat direct opvalt als je een elektrische fiets van Stella wil aanschaffen, is dat deze niet in de reguliere fietshandel te koop is. Je koopt de elektrische fiets van Stella gewoon bij de makers zelf. Dat scheelt een behoorlijk bedrag. Daarnaast betaal je geen bezorgkosten en ben je dus snel de trotse bezitter van een perfecte elektrische fiets. Dat je een Stella e-bike minder makkelijk kunt vergelijken met andere elektrische fietsen hoeft geen ramp te zijn. Recent, in 2017, werd de Stella Vicenza Superior uit 36 concurrerende modellen door de Consumentenbond verkozen tot Beste Koop.

De motorpositie

Bij e-bikes is met name de motor van belang. Zo zijn er verschillende type motoren:

  • Middenmotor
  • Voorwielmotor
  • Achterwielmotor

Het type motor bepaalt de mate van ondersteuning tijdens het fietsen. Vind je een goede balans van belang, dan zal een e-bike met een middenmotor jouw keuze zijn. Heb je meer belang bij een flinke duw in de rug tijdens je fietstochten, kies dan voor een model met een achterwielmotor.

Even bestellen

Stella combineert het gemak van thuiswinkelen met een uitgebreide service. Zo kun je thuis uitproberen welk model het beste aansluit op je wensen. Zo is er voor elke type fietser een passende e-bike van Stella. Op die manier kun je exact nagaan of de e-bike van je keuze past bij jouw fietsgedrag.

Weet wat je koopt

Overweeg je de aanschaf van een e-bike, let er dan goed op wat je koopt. Is een aanbieding te goed om waar te zijn, dan is dat in de meeste gevallen ook zo. Ook voor aanbiedingen is het van belang om een goed onderzoek te doen. Het is namelijk geen uitzondering dat men de originele prijs hoger maakt om de aanbiedingsprijs prijs er uit te laten springen. Door zelf de prijzen van andere leveranciers te vergelijken zie je direct in hoeverre een aanbieding ook daadwerkelijk een aanbieding is of gewoon een ordinaire marketingstunt.

elektrische stella fiets elektrische stella fiets elektrische stella fiets elektrische stella fiets
Reageer op artikel:
De elektrische fiets van Stella is Nederlands vakmanschap pur sang
Sluiten