Star Wars: The Mandalorian maakt domme fout (en het internet slaat toe)

Vroeger kon je nog in een film of serie een foutje maken zonder dat iemand het door had. Anno 2019 is dat door het internet wel anders. Elke naaktscène, elke knipfout, elke blunder kan direct viral gaan op sociale media. Ook The Mandalorian is niet perfect.

Foutje in The Mandalorian

The Mandalorian is de nieuwe Star Wars serie die je op Disney+ kunt streamen. Je kunt dus op je gemakje wanneer je maar wilt pauzeren, inzoomen en analyseren. Op diezelfde manier werd al snel een Starbucks-beker gespot in het laatste seizoen van Game of Thrones. Nu is het ook bij The Mandalorian raak, dit keer met een microfoon die in beeld hangt.

Jon Favreau wil je natuurlijk doen geloven dat je echt op een andere planeet bent. In het universum van George Lucas. Een oplettende fan heeft echter ontdekt dat men in aflevering 4 toch echt even de mist in gaat.

Op het moment dat de Mandalorian staat te praten met de vrouw uit het dorpje, zie je tussen hun hoofden een microfoon hangen. Het is zwart op zwart, dus wat maakt het uit, maar een oplettende fan en zijn vrouw reageren er zo heftig op dat de resulterende video het hele internet over gaat. In de reacties wordt al gegrapt dat Disney+ maar beter gecanceld kan worden.

The Mandalorian als klassieke comic

Disney is tevens de eigenaar van Marvel. Zo kwam Jon Favreau ook in de positie om The Mandalorian aan te dragen: hij is als regisseur van The Lion King en Iron Man een belangrijke stem binnen het bedrijf. Marvel begon natuurlijk als comicsgigant. Maar wat nou als The Mandalorian net zoals Captain America, Iron Man en al die andere films zijn roots in strippagina’s heeft?

Dankzij een kunstenaar genaamd DVGLZ weten we nu hoe dat eruit zou hebben gezien. Hij toverde de eerste afleveringen van de Star Wars serie om tot klassieke covers van comics. Het resultaat kun je hieronder bewonderen:

Reageer op artikel:
Star Wars: The Mandalorian maakt domme fout (en het internet slaat toe)
Sluiten