Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 16 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Galaxy of Adventures: trailer voor Star Wars serie maakt indruk

Toen het eerste seizoen van Star Wars: Galaxy of Adventures werd aangekondigd deden fans het al snel af als een kinderserie. Dat is het technisch gezien ook, want met die korte films wilt Lucasfilm een nieuwe generatie kennis laten maken met Star Wars.

Het idee achter Galaxy of  Adventures is simpel: elke video duurt slechts een paar minuten en vat een belangrijk stuk verhaal uit de Skywalker Saga samen. Dat doet de serie echter zo goed, dat de afleveringen ook al snel zeer geliefd werden onder diehard fans.

Star Wars: Galaxy of Adventures

De animatiestijl is fantastisch mooi, en heeft bij vlagen wat weg van Japanse animatieseries. Daardoor wordt er een slick en modern sausje gegoten over de scènes die we allemaal al tig keer hebben gezien. Een feest van herkenning, maar dan met een verrassingsfactor.

Al snel gingen de fans los met de beelden door er hun eigen intro’s van te knippen voor fictieve Star Wars-series. Aanrader!

We hebben goed nieuws voor ze: ze weer nieuw materiaal tot hun beschikking, want sinds 13 maart is Lucasfilm begonnen met seizoen 2 van Star Wars: Galaxy of Adventures.

Nieuwe trailer en eerbetoon

Een eerste trailer laat zien wat we kunnen verwachten. De geanimeerde korte films focusten in het eerste seizoen op de prequels, met slechts een paar verwijzingen naar de originele trilogie. Het lijkt er sterk op dat seizoen 2 van Galaxy of Adventures Rey, Finn en de andere nieuwe gezichten van de sequel trilogie in de schijnwerpers gaat zetten.

Gelukkig worden ook de oude helden niet vergeten. De trailer is gedeeltelijk een eerbetoon aan Leia Organa, en daarmee natuurlijk Carrie Fisher. Het is alweer meer dan drie jaar geleden dat ze plotseling overleed.

Maar goed, meer toffe content voor Star Wars-fans dus. Je kunt het gehele eerste seizoen en de nieuwe afleveringen van Galaxy of Adventures hier checken, gewoon gratis op YouTube. Check hieronder de trailer voor seizoen 2:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Galaxy of Adventures: trailer voor Star Wars serie maakt indruk
Sluiten