Nieuwe Star Wars serie voor Disney+ onthuld: The Bad Batch

Het is eindelijk tijd voor een nieuwe Star Wars serie op Disney+! Dave Filoni, het creatieve brein achter The Clone Wars en The Mandalorian, komt volgend jaar met een nieuwe serie: Star Wars: The Bad Batch. De serie volgt een groepje meedogenloze elite Clone Troopers.

Al voor eerder dit jaar seizoen 7 van The Clone Wars naar de streamingdienst kwam, deden al geruchten de ronde dat er nog een animatieserie in ontwikkeling was. Sommige fans hoopten op een spin-off van Rebels, anderen keken uit naar een eigen serie voor Ahsoka Tano.

Star Wars: The Bad Batch

Tano gaan we terug zien in The Mandalorian seizoen 2, dus die fans hoeven niet te treuren. Star Wars: The Bad Batch wordt een directe spin-off van het laatste seizoen van The Clone Wars.

De zojuist door Disney aangekondigde serie volgt “de elite- en experimentele klonen van de Bad Batch terwijl ze hun weg vinden in een snel veranderend sterrenstelsel in de onmiddellijke nasleep van de Clone Wars.

Leden van Bad Batch – een uniek team van klonen die genetisch verschillen van hun broers in de Clone Army – beschikken elk over een unieke uitzonderlijke vaardigheid waardoor ze buitengewoon effectieve soldaten en een formidabele bemanning zijn. In het tijdperk na de Clone Wars zullen ze gedurfde missies ondernemen als huurlingen, terwijl ze worstelen om het hoofd boven water te houden en een nieuw doel te vinden. ‘

Disney+ Star Wars The Bad Batch
Het onthulde logo (Afbeelding: Disney)

Disney+ spin-off

De Bad Batch zijn relatief nieuwe personages. Ze werden pas afgelopen februari geïntroduceerd in The Clone Wars. We zullen verder niks over die serie spoilen, maar het klinkt alsof Star Wars-fans een zeer vermakelijke serie hebben om naar uit te kijken. Wie wil er nou niet de avonturen volgen van een groepje fanatieke Clone Troopers?

“Het geven van het laatste hoofdstuk van Star Wars: The Clone Wars aan nieuwe en bestaande fans was een grote eer. We zijn erg blij met de wereldwijde respons op deze historische serie”, aldus Agnes Chu, senior vice-president van content bij Disney+. “Hoewel The Clone Wars misschien tot een einde is gekomen, begint onze samenwerking met de baanbrekende verhalenvertellers en artiesten van Lucasfilm Animation nu pas. We zijn verheugd om Dave Filoni’s visie tot leven te brengen tijdens de volgende avonturen van de Bad Batch. ”

Op dit moment weten we enkel dat de serie ergens in 2021 naar Disney+ zal komen. Een specifiekere datum en de eerste beelden volgen later. De beelden hieronder komen uit The Clone Wars.

Reageer op artikel:
Nieuwe Star Wars serie voor Disney+ onthuld: The Bad Batch
Sluiten