Vier St. Patrick’s Day in ‘Call of Duty WW2’

Als jij helemaal wild wordt van de kleur groen en ook nog eens regelmatig Call of Duty WW2 speelt, dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu is Call of Duty WW2 ondergedompeld in een Ierse vibe. En dat alles omdat dit weekend St. Patrick’s Day wereldwijd wordt gevierd. Een feestdag waarvan niemand weet waar het overgaat, maar een goedkoop excuus is om je tijdelijk Iers te voelen en heel veel te drinken. En voor gamers dus om aan de slag te gaan met Operation Shamrock & Awe.

Call of Duty WW2 in het groen

Call of Duty WW2 Operation Shamrock & Awe wordt gehouden van 13 maart tot en met 3 april. Tijdens deze periode is alles net wat groener en voorzien van klavertjes. Zo is je Headquarters-omgeving flink gepimpt. Er is nu een fijne regenboog en alles oogt net wat groener. Zo ziet Captain Butcher er gewoon leuk uit met zijn groene outfit. Gelukkig zijn er ook wat nieuwe Orders en Contracts te scoren, waarmee je weer sneller nieuwe Supply Drops verdient. Daarbij kun je twee nieuwe wapens vrijspelen. Het gaat daarbij om de M-38 en de MG-81.

Ook krijg je met Shipment 1944 een nieuwe map. Het is een zeer kleine map, waar je veel actie in zult gaan vinden. Als je een Season Pass hebt, kun je er gelijk mee aan de slag. Vanaf 16 maart is de map voor iedereen gratis beschikbaar. Dus dat is wel een goede reden om de online wereld van Call of Duty WW2 weer te betreden. Daarnaast zijn er flink wat nieuwe camo’s en reticles vrij te spelen, die je ook na het evenement kunt blijven gebruiken. Wil je weten of de game een beetje de moeite waard is? Dan kun je hier onze uitgebreide review lezen.

Call of Duty WW2
Call of Duty WW2
Call of Duty WW2
Call of Duty WW2
Reageer op artikel:
Vier St. Patrick’s Day in ‘Call of Duty WW2’
Sluiten