Spy trailer: Sacha Baron Cohen gaat undercover in Netflix thriller

Bij het horen van de naam Sacha Baron Cohen denk je waarschijnlijk meteen aan Borat. De afgelopen jaren bewees de acteur echter dat hij meer in zijn mars heeft, met als volgende stap The Spy. Dat is een nieuwe Netflix serie die op 6 september naar de streamingdienst komt.

The Spy trailer: Netflix thriller

De thriller laat een kant van Cohen zien die wij in ieder geval nog niet kenden. Het is de meest serieuze rol die de acteur tot nu toe in zijn carrière heeft neergezet. The Spy is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een voormalige beruchte Mossad-agent, Eli Cohen, gaat op succesvolle wijze undercover in Syrië.

Uiteindelijk weet hij daar, volgens de synopsis van de show, “de loop van de geschiedenis van Israël voor altijd te veranderen.”

De cast ziet er verder ook ijzersterk uit. Zo zien we in de eerste officiële trailer Noah Emmerich uit The Americans, Hadar Ratzon Rotem uit Homeland en Waleed Zuaiter uit Colony. De eerste beelden doen meteen verlangen naar meer, maar gelukkig komt The Spy dus al op 6 september naar Netflix.

De streamingdienst kan zeker nog wat goede thrillers gebruiken, al helemaal van dit kaliber. Bovendien is het onderwerp van The Spy verfrissend tussen alle generieke spionage-thrillers van de afgelopen jaren.

The Spy Serie Netflix Original
Bron: Netflix

De synopsis is als volgt:

Sacha Baron Cohen speelt Eli Cohen, een man die niets liever wil dan zijn land van dienst zijn, maar hij doet zijn werk zo goed dat hij het moeilijk vindt om zijn dubbele identiteit los te laten. Noah Emmerich speelt Dan Peleg, Eli’s Mossad-handler die probeert zijn schuldgevoel af te schudden, als gevolg van alle offers die Eli moet brengen.

Hadar Ratzon Rotem speelt Eli’s vrouw Nadia, die alleen achterblijft om hun gezin op te voeden en vermoedt dat er iets niet klopt aan de functie van haar man. Waleed Zuaiter speelt Amin Al-Hafez, een millitaire officier die de perfecte bondgenoot denkt te hebben gevonden in de undercover Cohen.

Oftewel, we kunnen rekenen op een hoop spanning en intrige!

?Check ook: Neymar maakt Netflix-debuut in La Casa de Papel: ‘Droom komt uit’

The Spy | Official Trailer | Netflix

THE SPY, starring Sacha Baron Cohen, is inspired by the real-life story of former notorious Mossad agent, Eli Cohen, who successfully goes undercover in Syria and ultimately changed the course of Israel’s history.

Reageer op artikel:
Spy trailer: Sacha Baron Cohen gaat undercover in Netflix thriller
Sluiten