Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 22 dec 2020

Sports Illustrated Swimsuit viert 7 jaar Samantha Hoopes

Wat Doutzen Kroes was voor Victoria’s Secret, is Samantha Hoopes voor Sports Illustrated Swimsuit. Een van de gezichten die het merk nog groter maakte dan dat het al was. Merk en model zijn in 2020 zeven jaar samen en dat wordt gevierd. In bikini, uiteraard.

We hebben een vrij overzichtelijk leven. Al sinds onze jonge jaren zijn we idolaat van van profvoetballers, Star Wars-personages en bikini-modellen. Zo komt het dat Samantha Hoopes in hetzelfde rijtje komt te staan als Dennis Bergkamp en Obi-Wan Kenobi. Ze is één van de groten.

Samantha Hoopes 7 jaar voor Sports Illustrated

Samantha Hoopes begon in 2014 bij Sports Illustrated Swimsuit als 22-jarige rookie. Maar al snel wist ze een plekje te bemachtigen in het elitegilde, samen met onder anderen Kate Upton. Nu is ze moeder, maar dat betekent tegenwoordig niet meer dat je daarmee bikini-model af bent.

Ter ere ven de zevenjarige samenwerking deelde Sports Illustrated Swimsuit een video van een shoot op de Britse Maagdeneilanden. Door de jaren heen deed de inmiddels 29-jarige Samantha Hoopes meer dan twintig shoots voor de speciale editie van het sportmagazine. Tijd voor een terugblik aan de hand van haar beste werk. Opdat de Amerikaanse bikini-heldin nog lang in het vak mag blijven.

Naast Sports Illustrated doet Samantha Hoopes natuurlijk nog meer. Zo was te zien in campagnes van onder meer Guess en is ze ook in haar privéleven nooit te betrappen op een verkeerd outftit.

Naast het Sports Illustrated-feestje met Samantha Hoopes was 2020 sowieso het jaar van de bikini. Zo mag Joe Biden op zijn blote knieën Kylie Jenner bedanken voor deze foto. Bekijk ook deze actie van vrouwelijke artsen, die in juli in bikini in protest gingen tegen een opmerkelijk onderzoek.

👙 Check ook: Het kan nog gekker in 2020: Sylvie Meis dropt eigen lingerielijn bij ALDI

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sports Illustrated Swimsuit viert 7 jaar Samantha Hoopes
Sluiten