Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 14 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Sports Illustrated Swimsuit 2020: Olivia Culpo, Jasmine Sanders en meer

Dames en heren, de eerste shoots van Sports Illustrated Swimsuit 2020 druppelen binnen en dat is nog altijd reden tot een vreugdedans. Olivia Culpo, Jasmine Sanders en Kate Bock zijn de covergirls en zij vormen slechts het topje van de ijsberg.

Al sinds 1964 hult het Amerikaanse tijdschrift Sports Illustrated modellen, celebrities en atleten in bikini’s en badpakken voor de Swimsuit Issue. Van tennislegende Steffi Graf (1997) tot Beyoncé (2007), de grootste namen hebben de revue gepasseerd. Daarnaast zijn er ook modellen groot geworden door het jaarlijkse nummer.

Sports Illustrated Swimsuit 2020

Voor de productie van SI Swimsuit 2020 was natuurlijk alles anders. Het grootste gedeelte van de shoots was al voor de pandemie geschoten, maar de productie en een paar laatste shoots ondervonden er wel hinder van. Gaan we je niet mee vermoeien.

De covergirls van dit jaar zijn Olivia Culpo, Jasmine Sanders en Kate Bock. Het trio werd in november 2019 gefotografeerd door Yu Tsai op Bali. Een voorproefje.

Olivia Culpo

Olivia Culpo werd in 2019 door Maxim uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy vrouw en in 2012 werd het Amerikaanse model al Miss Universe. Verdere introductie lijkt ons overbodig. Bekijk hier al haar foto’s voor Sports Illustrated Swimsuit 2020.

Jasmine Sanders

Jasmine Sanders, voor sommigen beter bekend als Golden Barbie, zag je vorig jaar al in een zinnenprikkelende shoot van Maxim en sinds dit jaar is het Duits-Amerikaanse model een van de Victoria’s Angels 2.0. Bekijk hier al haar foto’s voor SI Swimsuit 2020.

Kate Bock

Het Canadese model Kate Bock maakt het cover-trio compleet. Het topmodel stond al voorop alle grote bladen en werkte voor grote merken als Victoria’s Secret. Bekijk hier al haar foto’s voor Sports Illustrated Swimsuit 2020.

SI Rookies 2020

Maar eigenlijk gaat het in de Swimsuit Issue 2020 van Sports Illustrated vooral om de rookies, die voor het eerst in het magazine te zien zijn. Maak kennis, in volgorde, met Valentina Sampaio, Kim Riekenberg, Lorena Duran, Anita Marshall, Brooks Nader, Hyunjoo Hwang, Josephine Skriver en Marquita Pring.

De Sports Illustrated Swimsuit 2020 is vanaf 21 juli te bestellen.

Check ook: Bella Hadid schittert in campagne Calvin Klein Swimwear 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sports Illustrated Swimsuit 2020: Olivia Culpo, Jasmine Sanders en meer
Sluiten