Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Auto's & Motoren 10 apr 2019
Leestijd: 4 minuten

Manners Occasions #60: stijlvolle (aanstaande) youngtimers onder 5k

Drie stijlvolle bolides die vijftien worden dit jaar

Iedere man heeft een droomauto. Voor de één is het een stijlvolle Ferrari, de ander droomt van een klassieke Porsche en dan zijn er ook nog genoeg mannen die een dikke Amerikaan op de oprit willen. Helaas blijft het vaak alleen bij dromen. Gelukkig is er altijd nog de tweedehands automarkt die vol staat met auto’s die de droom voor een deel kunnen waarmaken, zonder dat je portemonnee daar zwaar onder hoeft te lijden.

Wij gaan je daar met deze rubriek bij helpen. Iedere week duiken we in de tweedehands automarkt van Nederland en scheiden we het kaf van het koren. Daarbij richten we ons wekelijks op een ander type auto en verschillende prijsklassen. Voor Editie 60 zijn we op zoek gegaan naar tweedehands auto’s die dit jaar youngtimers worden. Het rijden van een youngtimer heeft namelijk nogal wat voordelen. Welke dat zijn, lees je hier.

Mocht je daadwerkelijk op zoek zijn naar tweedehands auto, let dan goed op. Niet iedereen is te vertrouwen en daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Wij hebben hier zes essentiële dingen op een rijtje gezet en vertellen je hier waarom je niet blind moet afgaan op de kilometerstand. Tot slot kun je hier lezen hoe je voorkomt dat je te veel betaalt voor een tweedehands auto. You’re welcome!

Inhoud

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners Occasions #60: stijlvolle (aanstaande) youngtimers onder 5k
Sluiten