Dit is vet! Sportattributen in ‘Star Wars’-thema

Hoe maak je jouw workout nog leuker? Heel simpel, koop een kettlebell in de vorm van een Storm Trooper, doe yoga oefeningen op Han Solo of gooi met een Death Star-slam bal. Als je nu denkt: ‘Waar heb je het over?’, kijk dan even naar deze bijzonder toffe sportattributen. Gegarandeerd dat iedereen ook een Darth Vader-kettlebell wilt zodra jij er mee de sportschool in komt.

Deze gear is ontworpen door de sportfabrikant Onnit. Wat meteen opvalt is hoe authentiek en gedetailleerd alle attributen eruit zien. De Death Star-slam ball lijkt op een schaalmodel van het echte exemplaar (als die bestond dan). Maar vergis je niet. Dit zijn geen simpele, gezellige sportspeeltjes. De Boba Fett-kettlebell weegt 20 kilo, de Storm Trooper rond de 25 kilo en Darth is zelfs 30 kilo. De slam ballen zijn gemaakt van een ontzettend sterk polyurethaan rubber dat niet snel kapot gaat.

Yoga met Han

De yogamat is, buiten dat ‘ie gewoon ontzettend tof is, ook nog eens heel erg functioneel. Je kunt je vingers door die van Han krullen om zo de optimale grip te behalen. De mat zelf is vijf millimeter dik en anti-slip.

Populaire cultuur in de sportschool

Onnit heeft naast de Star Wars-lijn nog andere pop-culture sportattributen, zoals de Marvel-lijn bijvoorbeeld.

Reageer op artikel:
Dit is vet! Sportattributen in ‘Star Wars’-thema
Sluiten