Dit zijn zonder twijfel de perfecte glazen voor sportieve whiskydrinkers

Languit op bank met in je hand een lekker drankje en sport op de televisie. Voor veel mannen is dat de ultieme vorm van ontspanning. Of het nu voetbal en bier is of golf en whisky. Het in alle rust genieten van een versnapering terwijl anderen afzien op het sportveld heeft iets therapeutisch. Het is gewoon een gouden combinatie en deze whiskyglazen passen hier perfect bij.

Ze zijn gevormd naar het meest essentiële spelobject van golf, basketbal en honkbal, namelijk de bal zelf. Het ronde voorwerp is bij alle drie de sporten waar het om draait en staan daarom centraal in deze reeks van glazen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig glas en hebben een dikke rand. Zo blijft je favoriete whisky op de gewenste temperatuur en liggen ze lekker in de hand.

glas voor whiskey in de vorm van een golfbal

Whiskyglas met ballen

Je koopt ze in setjes van twee via Amazon. Voor de basketbal en honkbal versie betaal je 20 dollar. De golfbal versie is iets duurder, want deze gaan voor 28 dollar per duo over de digitale toonbank. Dus mocht één van je vrienden die van sport en whisky houdt binnenkort jarig zijn, dan is dit het ultieme cadeau. Is sport niks voor hem en rookt hij liever een goede sigaar? Dan moet je dit whiskyglas hebben.

Reageer op artikel:
Dit zijn zonder twijfel de perfecte glazen voor sportieve whiskydrinkers
Sluiten