Dit is dé spijkerbroek voor mannen met gespierde benen

Never skip leg day. Een credo dat voor veel sportschoolgangers heilig is. Een gespierd bovenlichaam en twee luciferstokjes als benen kan gewoon niet en daarom zul je ook aardig wat uren in je benen moeten steken. Het resultaat: een gespierd lichaam waarbij de verhoudingen kloppen. Dat is wat je wil, maar er zit ook een nadeel aan. De conventionele spijkerbroek is namelijk geen optie meer.

Vitruvian Apparel is het nieuwe lifestyle kleding merk van Hollandse bodem. Ze zijn zeker niet het eerste Nederlandse kledingmerk, maar wel de eerste dat zich volledig richt op mannen met een atletische fit. De sportscholen zitten overvol en overal zijn mannen die in hun kledingkeuze beperkt worden door hun spiermassa.

Moeilijke maten

Het meest voorkomende probleem is de broek en dan met name de spijkerbroek. Een goede jeans mag in geen enkele garderobe ontbreken, maar dan moet je er wel in passen. Hier liepen de twee broers die het merk hebben opgericht ook tegenaan. Ze gaan al vijf jaar lang samen naar de gym en konden op een gegeven moment geen broek meer vinden die goed zat.

Een broek met hun taillemaat was niet gemaakt voor goed getrainde bovenbenen en was dus onmogelijk om aan te trekken. Gingen ze voor een broek die wel om hun benen wilde, dan was de taillemaat weer veel te groot. Ze besloten daarom Vitruvian Apparel op te richten en het probleem zelf op te lossen.

De perfecte pasvorm

Het resultaat is een denim van hoogwaardige kwaliteit met de perfecte pasvorm voor de atletische man. Je hoeft vanaf nu dus geen maatje groter te bestellen en je riem vervolgens strakker trekken. Eindelijk een stijlvolle en moderne broek die goed zit en alle trainingsuren waard maakt.

Ben jij iemand die vele uren in de sportschool doorbrengt en dit probleem maar al te goed kent? Dan is dit je kans om een broek te proberen die speciaal voor jou gemaakt is. Het Kickstarter-project is vandaag live gegaan en als jij Vitruvian Apparel steunt met 79 euro krijg je de atletische jeans thuisgestuurd. Let op! Dit geldt alleen voor de eerste 250 jeans, dus wees er snel bij.

Reageer op artikel:
Dit is dé spijkerbroek voor mannen met gespierde benen
Sluiten