Spider-Man/Venom crossover is waarschijnlijk, aldus Marvel’s Kevin Feige

Spider-Man: Far From Home is nog niet eens uit op het witte doek of de geruchten over een Spider-Man en Venom crossover-film gaan al in de rondte. Kevin Feige, een Amerikaanse filmproducent en sinds 2007 het president van Marvel Studios, geeft toe dat een Spider-Man en Venom crossover-film logisch is.

Spider-Man/Venom crossover-film

Venom ken je als de superheldenfilm uit 2018, gebaseerd op het gelijknamig personage uit de strips van Marvel Comics. Geregisseerd door door Ruben Fleischer, hoofdrol voor Tom Hardy. Maar oplettende Marvel-fans weten dat Venom al een keer als vijand van Peter Parker was te zien in Spider-Man 3 (2007). Toen werd Venom nog gespeeld door Topher Grace en Spider-Man door Tobey Maguire.

VENOM vs Spider-Man – Fight Scene – Spider-Man 3 (2007) Movie CLIP HD

Spider-Man (Peter Parker) vs Venom (Eddie Brock) – Final Fight Scene – Spider-Man 3 (2007) Movie CLIP [1080p HD] TM & © Sony (2007) Fair use. Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research.

Nu kennen we Tom Holland als de Spider-Man, Tom Hardy als Venom en gaan de geruchten dat er een crossover-film komt. “Zeer waarschijnlijk”, volgens Kevin Feige, de president van Marvel Studios. “Een cross-over film lijkt me zeer waarschijnlijk, maar het is Sony dat de knoop moet doorhakken. Sony heeft beide Marvel-personages hun wereld. Ik weet niet wat hun plannen zijn rond Venom en Spider-Man, maar het lijkt me zeer waarschijnlijk dat die twee samenkomen”, aldus Feige tegen Cinema Blend.

Voorlopig kunnen we dus vooral fantaseren en hopen. Venom is natuurlijk een klassieke vijand van Spider-Man, maar met de film met Tom Hardy in de hoofdrol in het achterhoofd, zouden de twee ook zo maar eens naar elkaar toe kunnen groeien. Of zou het er zo aantoe gaan als in de klassieke comic? De tijd zal het leren. Hoe het er ongeveer uit komt te zien, zie je in de onderstaande fan made trailer.

VENOM vs Spider-man – EPIC Fight Scene (2018) – Tom Hardy vs Tom Holland

I animate this Battle between new VENOM and Spider-man!! Enjoy #WeAreVenom #SONY #SPIDERMAN

Eerste reacties Spider-Man: Far From Home

Wat we wel al weten, is dat Spider-Man: Far From Home een geniale film wordt. Althans, als we de filmpers mogen geloven, die de film al mocht zien. Bekijk hier de eerste reacties op de film die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame en vanaf 4 juli te zien is in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Spider-Man/Venom crossover is waarschijnlijk, aldus Marvel’s Kevin Feige
Sluiten