Jelle van Es
Jelle van Es Games 13 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

E3 nieuws: Spider-Man is dé superhelden-game van 2018

We wisten al een tijdje dat er aan een Spider-Man-game gewerkt werd die exclusief voor de PlayStation 4 zou uitkomen. Vorig jaar werd de game al middels een teaser onthuld. Vandaag verscheen tijdens de E3 gamebeurs in Los Angelos een zeer uitgebreide gameplay-trailer, die je hieronder kunt bekijken.

Spider-Man wordt gemaakt door Insomniac Games. Deze studio ken je wellicht van de diverse Ratchet & Clank-games, de Resistance-reeks en de Xbox One-exclusieve game Sunset Overdrive. Als we afgaan op deze gegevens, dan kun je er vrij zeker van zijn dat dit een bijzonder goede game kan gaan worden.

Dit kun je verwachten

De game kent een vechtsysteem dat doet denken aan het systeem dat gebruikt wordt in de ijzersterke Batman Arkham-reeks. Verder zijn er diverse Spider-Man-elementen aanwezig, zoals humor, webslingeren en de mogelijkheid om met je webkrachten onschuldige burgers van naderend onheil te beschermen.

Het enige punt van kritiek: de zogenaamde Quick Time Events. Bepaalde cinematische ervaringen voer je uit door op het juiste moment op de juiste actieknop te drukken en die zijn in de bovenstaande trailer wel wat overdadig aanwezig. Spider-Man verschijnt in 2018 op de markt, wanneer exact is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
E3 nieuws: Spider-Man is dé superhelden-game van 2018
Sluiten