Spider-Man: Into the Spider-Verse – Dikke animatiefilm voor 2018

Volgend jaar met kerst komt er een nieuwe Spider-Man-film. En nee, het is geen vervolg op Spider-Man: Homecoming, maar een compleet losstaande animatiefilm. Spider-Man: Into the Spider-Verse laat je Spider-Man zien zoals je die in de bioscoop nog nooit hebt gezien.

 

Naast het feit dat de film een volledige lengte animatiefilm is, wat ik in elk geval nog nooit van Spider-Man in de bioscoop heb gezien, laat Spider-Man: Into the Spider-Verse je ook kennis maken met een andere Spider-Man. Dit is namelijk niet het zoveelste verhaal van Peter Parker die door een spin wordt gebeten, opgroeit bij zijn oom en tante en wijze lessen van zijn oom krijgt. Dit is het verhaal van Miles Morales, een latino uit Brooklyn. Zijn personage vindt de oorsprong in de Ultimate Marvel-comics, waarin het Marvel-universum net iets anders is. In dat universum kunnen er meerdere Spider-Mans zijn en is bijvoorbeeld Peter Parker dood. Het is aan Miles om om te leren gaan met zijn nieuwe krachten en zijn positie binnen het superhelden universum.

Spider-Man: Into the Spider-Verse gaat in de kerst van 2018 in de bioscoop draaien. De film wordt gemaakt door Phil Lord en Christopher Miller, die eerder samen verantwoordelijk waren voor 21 Jump Street en de Lego Movie.

Reageer op artikel:
Spider-Man: Into the Spider-Verse – Dikke animatiefilm voor 2018
Sluiten