Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 16 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Peter Parker komt naar Europa in eerst trailer van Spider-Man: Far From Home

Met Captain Marvel, Avengers: Endgame, X-Men: Dark Phoenix en Spider-Man: Far From Home gaat 2019 gewoon weer een fantastisch jaar worden voor fans van superhelden. Van laatstgenoemde is inmiddels de eerste trailer verschenen en daar ga je heel vrolijk van worden. Peter Parker komt naar Europa en daar maakt hij kennis met een legendarisch karakter uit de comics: Mysterio.

Na het eerste deel zit The Vulture achter de tralies en dat betekent dat Spider-Man weer tijd heeft voor leuke dingen. Zo gaat hij op schoolreisje naar Europa. Lekker cultuur snuiven in Londen, Venetië en andere bekende steden in ons continent. Helaas kan Peter Parker niet lang genieten van de rust, want al snel breekt de pleuris uit en moet hij als zijn webslingerende alter ego de wereld redden.

Jake Gyllenhaal als Mysterio: vriend of vijand?

Het lijkt erop dat hij daar ditmaal hulp bij gaat krijgen. In de trailer zien we namelijk ook Jake Gyllenhaal als Mysterio. In de stripboeken was dit een superschurk die Spider-Man het leven zuur maakte, maar in Far From Home lijkt hij geen full-on bad guy te zijn. Zo zien we zowel Spider-Man als Mysterio het opnemen tegen gigantische monsters van zand en water. Het lijkt er dus op dat Hydro-Man en Sandman de grote vijanden zijn, maar dit is nog niet helemaal duidelijk.

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME – Official Teaser Trailer

Watch the #SpiderManFarFromHome teaser trailer now. 7.5.19 ?️ https://spidermanfarfromhome.movie Follow Us on Social: https://www.facebook.com/SpiderManMovie https://www.instagram.com/SpiderManMovie/ https://twitter.com/SpiderManMovie Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Peter Parker returns in Spider-Man: Far From Home, the next chapter of the Spider-Man: Homecoming series!

Wat we wel zeker weten is dat Nick Fury van de partij is. De grote baas van S.H.I.E.L.D komt Peter Parker opzoeken in de Europa. Dat is goed nieuws voor fans van Samuel L. Jackson, want dat betekent dat hij terugkeert na tot stof te zijn vergaan in Avengers: Infinity War. Spider-Man: Far From Home speelt zich namelijk af na Avengers: Endgame.

Releasedatum Spider-Man: Far From Home

De tweede Spider-Man film met Tom Holland zal dus ook pas na de vierde Avengers film verschijnen. Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten op het nieuwe solo avontuur van Peter Parker, want Spider-Man: Far From Home is vanaf 5 juli te zien in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

WANT

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Peter Parker komt naar Europa in eerst trailer van Spider-Man: Far From Home
Sluiten