Jake Gyllenhaal deelt hilarische Spider-Man: Far from Home bloopers

Het maken van films is een serieuze miljoenenbusiness. Miljarden zelfs. Maar dat betekent niet dat elke scène op een bloedserieuze manier gefilmd wordt. Acteurs schieten geregeld in de lach op de set, met een van onze favoriete film-extraatjes als resultaat: gag reels. Bloopers dus! Ook Spider-Man: Far from Home leverde er genoeg op.

Spider-Man: Far from Home bloopers

Probeer maar eens dertig keer hetzelfde zinnetje te acteren zonder in de lach te schieten. Tientallen mensen die om je heen staan, terwijl jij voor de zoveelste keer geveinsde emotie probeert te verkopen. Ook op de set van Spider-Man: Far from Home ging het geregeld op hilarische wijze mis.

Gelukkig draaiden de camera’s, met een aanstekelijke compilatie als resultaat. Jake Gyllanhaal deelde de onderstaande video op Instagram. Hij speelde Mysterio in de film.

Jake Gyllenhaal on Instagram: “Miss my scene partner. #spidermanfarfromhome Out Now on Digital”

780k Likes, 5,367 Comments – Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) on Instagram: “Miss my scene partner. #spidermanfarfromhome Out Now on Digital”

We zullen verder niks spoilen, maar het is prachtig hoe Gyllenhaal keer op keer zijn belangrijkste stuk tekst uit de film probeert te herhalen, maar Tom Holland het niet voor elkaar krijgt om een pokerface te houden. Uiteindelijk rent Holland de set af, terwijl hij uitgelachen wordt door Gyllenhaal.

Meer gags en andere extraatjes

Voor nog meer bloopers en hilarische foutjes verwijzen we je door naar de onderstaande video, die als extraatje op de Blu-ray van Spider-Man: Far from Home zal komen te staan. Jammer genoeg komen de films niet naar Disney Plus, want die streamingdienst heeft een geheim wapen ten opzichte van Netflix: je kunt verwijderde scènes, mini-documentaires en dus ook bloopers van je favoriete films checken. De DVD-extraatjes staan er gewoon op.

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME – Digital & Blu-ray Gag Reel – Now on Digital!

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME – On Digital now. On Blu-ray 10/1! Peter Parker returns in Spider-Man: Far From Home, the next chapter of the Spider-Man: Homecoming series! Our friendly neighborhood Super Hero decides to join his best friends Ned, MJ, and the rest of the gang on a European vacation.

Spider-Man: Far from Home komt 1 oktober uit op Blu-ray en DVD, dus dan zullen we meer van dit soort materiaal te zien gaan krijgen. Fans kunnen alle redenen om te lachen goed gebruiken, nu de toekomst van Spider-Man onzekerder is dan ooit…

?️Check ook: Nu gratis op Disney Plus: dit is de top 10 beste Pixar films

Reageer op artikel:
Jake Gyllenhaal deelt hilarische Spider-Man: Far from Home bloopers
Sluiten