Bol.com sinterklaas/kerst deal: Hopt speciaalbier adventskalender

Met sinterklaas en de decembermaand in aantocht is het natuurlijk belangrijk om je familieleden of vrienden mooie cadeaus te geven. Alleen kan het uitzoeken soms knap lastig zijn. Daarom helpen we je vandaag een handje. Wij hebben een ontzettend gaaf sinterklaas/kerstcadeau gevonden. Een Hopt speciaalbier adventskalender met 24 verschillende bieren.

Bol.com: Hopt Speciaalbier adventskalender

Wij lopen alvast vooruit op de aankomende kerstdagen. Je wil natuurlijk je goede vrienden of familie een gaaf cadeau geven, iets waar ze echt wat aan hebben. Wij hebben het cadeau voor echte bierliefhebbers gevonden.

Vanaf 1 december wordt de gene aan wie je hem geeft, of jijzelf (snappen wij goed) iedere dag verrast met een lekker speciaalbiertje. De toffe adventskalender zit vol met 24 verschillende verrassende versnaperingen. Zo kom je de hele maand december goed door, tot aan kerstavond geniet jij van heerlijke bieren. Ideaal om af te tellen naar kerst. Daarnaast is het ontzettend leuk om te geven en te krijgen.

Hopt speciaalbier adventskalender

Goede samenstelling

De mannen van Hopt hebben het voor elkaar gekregen om een perfecte samenstelling van speciaalbier neer te zetten. Van wat normale biertjes tot de lekkerste tripels, het zit er allemaal in. Je geniet 24 dagen lang van bieren zoals: Leffe royaal, tripel Karmeliet, Leffe kerstbier en bijvoorbeeld Goose Island Ipa.

Deze speciaalbier kalender zit boordevol met alle mogelijke biersmaken. Van fruitige IPA’s tot Corona naar zware tripels, alles zit erin. Zo kom jij (of je vrienden of familie) gemakkelijk de donkere decembermaand door.

Gewoon bij Bol.com

Deze ontzettend toffe en vooral betaalbare adventskalender koop je gewoon bij online gigant Bol.com. Dit ultieme sinterklaas/kerstcadeau haal je voor 44,95,- in huis. Dat is een stuk goedkoper dan andere aanbieders. Zo betaal je ongeveer 1.85 per biertje, dat is stukken goedkoper dan dat je ze los bij de slijterij of supermarkt zou kopen! Een mooie deal voor leuk geld

Let op: Bestel op tijd, de adventskalender komt binnen vijf a zeven dagen in huis.

Toevallig ook nog op zoek naar foute kersttruien, kerstsokken of een tof kerst kostuum? Check dan de puike kerstdeals van de Lidl

Reageer op artikel:
Bol.com sinterklaas/kerst deal: Hopt speciaalbier adventskalender
Sluiten