Met deze speakers luister je naar jouw favoriete tunes onder de douche

Water en elektronica zijn geen beste combinatie, maar met deze watervaste speakers kun je zorgeloos naar jouw favoriete tracks luisteren. Genieten. 

Een goede watervaste speaker uitzoeken is lastig. Ze zijn vaak of watervast of bieden geen goede geluidskwaliteit. Een combinatie van de twee is zeldzaam, maar na het nodige speurwerk zijn er een aantal opgedoken.

AmazonBasics Bluetooth Wireless Mini Speaker

speaker

Met deze speaker hoef je je geen zorgen te maken dat de muziek in het midden van jouw douchebeurt uitvalt. Met een een watervaste behuizing en accu die goed is voor twaalf uur speeltijd kun je zorgeloos meezingen onder de douche. Je bestelt hem al voor negentien dollar.

VicTsing Shower Speaker, Wireless Waterproof Speaker

speaker

Ook dit budgetmodelletje is makkelijk voor onder de douche. Onthoud wel dat deze speaker alleen spatwaterdicht is. Voor 20,99 dollar heb je een speaker die een prima geluidskwaliteit heeft. Bestellen kan eveneens via Amazon.com

BRAVEN Mira Portable Wireless Bluetooth Speaker

Deze kleine speaker mag je niet onderschatten: er komt krachtig geluid uit. Het kleine formaat van de speaker kan prima op tegen het gekletter van het water. Hij ziet er clean en stijlvol uit en is een prima toevoeging aan jouw badkamer. Ook deze speaker is niet duur. Bestel hem hier voor slechts 34,99 dollar.

Anker SoundCore Sport Bluetooth Speaker

speaker

Dit model, gemaakt door oud werknemers van Google, is een absolute topper. De speeltijd van tien uur en volledige bescherming tegen water, maken dit een musthave voor onder de douche. Het is een kleine speaker met een explosief volume. Dit doet echter niet af aan de geluidskwaliteit. Met de strap kun je hem aan de douchekop of een haakje ophangen. Voor slechts veertig dollar is het een koopje.

JBL Flip 4

speaker

We zijn nu bij het echte werk aangekomen. De Flip 4 is de laatste uitgave in de draagbare speaker lijn van JBL. Het geluid is kraakhelder en kan lekker hard worden afgespeeld. Dit is ook al de tweede generatie waterproof speaker van JBL. Hij kan tot een halfuur worden ondergedompeld. Ook is hij uitgerust met een belfunctie. Dus mocht je onverhoopt worden gebeld kun je gewoon opnemen. Of je dat ook daadwerkelijk moet doen… Tja, dat laten we aan jou over. Deze speaker is voor een schappelijke prijs te vinden op Bol.com

Fugoo Tough

speaker

Oké, deze ziet er misschien wat industrieel uit, maar beoordeel een boek nooit aan de kaft. Deze van origine outdoor speaker heeft een bizar lange speeltijd van maar liefst veertig uur en je kunt hem besturen middels spraakopdrachten. In deze lijst is de meest multi-functionele speaker. Bestel ook deze speaker weer via Amazon.com

Reageer op artikel:
Met deze speakers luister je naar jouw favoriete tunes onder de douche
Sluiten