Beleef samen de spannendste scènes uit de ’50 Shades’-films

De kans is groot dat jouw partner vandaag nog tickets heeft besteld voor 50 Shades Freed. De meeste mannen lopen hier echter niet warm voor, maar sommige ideeën uit de films zijn zo gek nog niet. Met de juiste ‘tools’ kun je jouw slaapkamerrituelen net zo spannend maken als die van Christian Grey.

De films en boeken staan vooral bekend om de sexy, sadomasochistische seksavonturen van Anastasia en Christian. Om dit te creëren heb je wel het een en ander aan seksartikelen nodig. Daar komt Willie.nl om de hoek kijken. Op deze erotische webshop vind je A-merkproducten (nu met flinke kortingen) die jullie verzekeren van een wilde avond tussen de lakens. Bestel je de speeltjes voor 23:30, dan kun je ze nog de volgende dag – op discrete wijze – thuis verwachten.

Bondage

Als je dit vandaag bestelt, verras je jouw partner morgen nog met weer een recreatie van de films. Bondage is een schoolvoorbeeld van dominerende spellen in bed. Door vastgebonden te worden of jouw partner vast te binden aan de rand van het bed, zorg je voor een extra dimensie. Het vastbinden van je partner mag nooit pijn doen, zorg dan ook voor een zacht lint dat comfortabel aanvoelt. Dit specifieke lint voldoet aan deze eisen en is momenteel zelfs gratis te bestellen.

50 Shades inspired Willie artikelen

Sexy lingerie

Als je denkt aan spanning, dan denk je al snel aan een sexy setje. Jouw partner is uiteraard aantrekkelijk voor je, maar het is helemaal prima om daar soms een extra boost aan te geven. Je partner zal het ook leuk vinden om zich van een andere kant te laten zien. Een sexy lingerieset of nachthemdje kan wonderen doen voor de rest van de avond.

Willie.nl

‘The Play Room’

Dominantie is de controle uit handen geven. Het ‘moeten’ vertrouwen op jou kan je partner nog dichter naar je toe trekken en vice versa. Deze tools gaan je helpen in dit spel. In de bekende scene waarin Christian zijn ‘Playroom’ aan Ana toont, komen een aantal van deze seksspeeltjes langs. Deze zes BDSM-artikelen staan dan ook garant voor een spannende nacht.

50 shades, willie

Swingende actie

Dit is een beetje een uitstapje en het komt ook niet in de films voor, maar om de seks echt spannend te maken kun je de seksschommel overwegen. Nee, niet zo een waar je vroeger op zat, maar deze. De schommel zal zeker weten voor genoeg opwinding zorgen in de slaapkamer. Het is niet voor iedereen weggelegd en het is ongetwijfeld de uitschieter in deze lijst, maar als je avontuurlijk genoeg bent zorgt dit product voor een wilde nacht.

 

50 shades, willie

In samenwerking met Willie.nl

Reageer op artikel:
Beleef samen de spannendste scènes uit de ’50 Shades’-films
Sluiten