Jeugdsentiment! Space Jam komt na 22 jaar terug met LeBron James

Bugs Bunny is terug. Het iconische Looney Tunes konijn mag zijn basketbal tenue weer aantrekken voor een nieuwe versie van Space Jam. De 22-jarige film krijgt eindelijk een vervolg. Space Jam 2 zal een heleboel 90s kids blij maken en weer even terug nemen naar 1996, alleen dit keer in een nieuw jasje. Nog wat leuks, NBA ster Lebron James neemt de hoofdrol op zich.

Het scenario van de eerste film met Michael Jordan, Bill Murray en natuurlijk de Looney Tunes bleek een gouden combinatie te zijn. Jordan nam het samen met de cartoon helden op tegen het Mean Team wat bestaat uit monstars. Een legendarisch leuke familiefilm met de meest iconische cartoons ooit.

Space Jam 2 met Lebron James

Na jaren vol geruchten en hoopvolle fans is het eindelijk naar buiten gebracht. LA Lakers ster Lebron James krijgt de hoofdrol in de nieuwe Space Jam 2. De drievoudig NBA titel winnaar volgt hiermee de legendarische basketballer Michael Jordan op. De sterspeler is één van de beste basketballers uit de geschiedenis van de NBA, deze prestatie zijn daar het bewijs van. Springhill Entertainment kondigde het nieuws dat Lebron de hoofdrol zal spelen op een komische manier aan op hun twitter account.

SpringHill Ent. on Twitter

🏀 🥕 🎬

De regie en première

Space Jam 2 zal worden geproduceerd door Ryan Coogler die bekend is van films als Creed en Black Panther. Daarnaast zal Terence Nance de film regisseren. De nog jonge regisseur heeft nog niet al te veel faam gemaakt in de filmwereld. Space Jam 2 zal voor Terence Nance een kans zijn om zich meer in de kijker te spelen.

Helaas moeten we nog wel even geduld hebben voordat de film uitkomt. Space Jam zal in begin 2021 in première gaan. Dit omdat de opnames om het drukke speelschema van “King” James zullen moeten worden heen gepland.

De 33-jarige James verruilde deze zomer de Cleveland Caveliers voor de LA Lakers en gaat zoals verwacht een gooi doen naar het NBA kampioenschap.

Alvast in de stemming komen en wat jeugdherinneringen ophalen? Bekijk hieronder de trailer van de originele Space Jam!

Reageer op artikel:
Jeugdsentiment! Space Jam komt na 22 jaar terug met LeBron James
Sluiten