Space Force: Netflix trailer voor nieuwe sitcom van makers The Office

Het team achter The Office is terug. Dan Harmon, de man achter die nog altijd immens populaire sitcom, komt eind deze maand met Space Force. Een nieuwe sitcom op Netflix waarvoor hij niemand minder dan Steve Carrell opnieuw heeft ingeschakeld.

De sitcom is gebaseerd op de plannen van Donald Trump om een nieuwe militaire tak op te zetten. Niet op land, niet op zee, maar voor in de ruimte.

Space Force

Om “Amerika’s vitale belangen in de ruimte, het volgende domein voor oorlogsvoering, te verdedigen, en ik denk dat dat voor iedereen vrij duidelijk is. Het draait allemaal om de ruimte. ” Aldus President Trump.

Harmon en Carrell steken daar natuurlijk maar al te graag de draak mee. Na The Office komen ze opnieuw met een zogenaamde workplace comedy. Ja, ze vechten in de ruimte en bekommeren zich om raketten, maar de gezichten van Space Force zijn net zo goed kantoormedewerkers als de personages uit The Office.

Fantastische cast

Dat levert compleet nieuwe kansen op voor bizarre scènario’s en scherpe grappen. Steve Carrell speelt General Mark R. Naird. Naird heeft de leiding over het project, en moet de militaire tak dus op gaan zetten. Hij wordt ondersteund door personages gespeeld door John Malkovich, Lisa Kudrow uit Friends, Diana Silvers, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang en Alex Sparrow.

Je merkt het al: Netflix heeft een hoop grote namen uit de sitcom-wereld weten te strikken. De generaal gaat alle hulp hard nodig hebben, want de Space Force heeft het motto “Space is Hard”. 

29 mei op Netflix

Hij verhuist met zijn hele gezin naar een afgelegen basis in Colorado, waar hij onder druk van de Amerikaanse overheid met en kleurrijk team de ruimte moet zien te veroveren. En dat terwijl hij al sinds zijn jeugd ervan droomt om piloot te worden…

Space Force komt op 29 mei naar Netflix!

(Afbeelding: Netflix)
Reageer op artikel:
Space Force: Netflix trailer voor nieuwe sitcom van makers The Office
Sluiten