Sony’s nieuwe naam voor Spider-Man films valt niet lekker bij fans

Sony Pictures heeft de officiële naam onthuld waarmee in het vervolg alle Spider-Man films worden getagd. En nee, SPUMC valt niet echt lekker bij de fans.

Sony Pictures is eigenaar van de rechten van alle Spider-Man films. Daaronder vallen ook de spin-offs over karakters die voorkomen in de comics over de superheld Peter Parker. De verzamelnaam voor alle films is vanaf heden SPUMC, dat staat voor Sony Pictures Universe of Marvel Characters. Fans zijn teleurgesteld en laten dat weten op Twitter.

SPUMC: de nieuwe verzamelnaam voor alle Spider-Man films

Voor de nieuwe verzamelnaam van alle Spider-Man films, waaronder succesnummers als Homecoming, Far From Home en Venom behoren, lijkt Sony Pictures even vlug afgekeken te hebben bij de schepper van de superheld. Maar MCU (Marvel Cinematic Universe) bekt toch wat lekkerder dan SPUMC. En als je de reacties van fans leest, kun je dat gerust als een understatement beschouwen.

Fans reageren op Twitter

Dat Sony Pictures eigenaar is van de rechten van alle Spider-Man films valt al niet lekker bij veel fans. Daar moet bij echter gezegd worden dat daardoor films als Far From Home en Venom wel gewoon op Netflix te zien zijn. Maar dat geeft natuurlijk niet het recht om de films een verzamelnaam te geven die afbraak doet aan alles waar de makers zo hard voor hebben gewerkt. Een greep uit de reacties van fans op Twitter.

SPUMC klinkt als een SOA

Er is een beslissing gemaakt, maar…

Spider-Man toen hij het nieuws hoorde

Wat een afschuwelijke acroniem

Sony, stop, stop…

Teleurgesteld

Wat dacht je van de Spider-Verse?

Oh my god, SPUMC

En inderdaad… Mensen praten er wel over. Misschien juist wel geniaal bedacht.

Welke genius heeft de nieuwe verzamelnaam voor Spider-Man films bedacht?

Check ook: 7 controversiële dingen uit Marvel films die Disney nu niet meer zou durven

Reageer op artikel:
Sony’s nieuwe naam voor Spider-Man films valt niet lekker bij fans
Sluiten