Sonos strooit met korting: beste deals sinds Black Friday op speakers

Nu je vaker thuiszit kijk je waarschijnlijk vaker televisie, staat er vaker muziek aan en heb je de tijd om in huis aan de slag te gaan. Tijd voor een upgrade van je thuisbioscoop of je speaker setup? Dan hebben we goed nieuws voor je: Sonos stunt met dikke kortingen voor de Sonos One, Sonos Beam en andere speakers.

Sterker nog, de grootste kortingen sinds vijf maanden geleden, tijdens Black Friday. Een buitenkansje dus, zeker als je destijds de boot hebt gemist. We zetten de beste deals op een rijtje!

Sonos One met korting

We trappen af met de Sonos One. Daar krijg je 50 euro korting op, waardoor je in plaats van 229 euro slechts 179 euro hoeft af te tikken. De perfecte kans om ook je keuken, slaapkamer of thuisbioscoop van een extra speaker te voorzien.

  • Bestellen bij Amazon: Sonos One van € 229 voor € 177,93 (zwart)
  • Bestellen bij Bol.com: One van € 229 voor € 179 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: One van € 229 voor € 179 (zwart of wit)

Sonos One SL met korting

Onlangs introduceerde het audiomerk ook de Sonos One SL, een Sonos One zonder microfoon. Je kunt dus niet je favoriete album opzetten middels stemcommando’s, maar wat je privacy betreft is dat misschien juist wel prettig. Plus: de One SL is daardoor een stuk goedkoper dan de normale One. Gooi daar dikke korting bovenop en je hebt een uiterst betaalbare speaker.

  • Bestellen bij Amazon: Sonos One SL van € 199 voor € 149 (zwart of wit)
  • Bestellen bij Bol.com: Sonos One SL van € 199 voor € 149 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: Sonos One van € 198,99 voor € 149 (zwart of wit)

Sonos Beam met korting

Wil je de geluidskwaliteit van je televisie verbeteren of de ultieme thuisbioscoop inrichten? Dan kun je nu ook de soundbar van Sonos met flinke korting scoren, de Sonos Beam. Zo creëer je voor een relatief zacht prijsje een indrukwekkend stukje surround sound.

  • Bestellen Bij Amazon: Beam van € 449 voor € 382 (zwart of wit)
  • Bestellen bij Bol.com: Beam van € 449 voor € 399 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: Beam van € 449 voor € 399 (zwart of wit)
Reageer op artikel:
Sonos strooit met korting: beste deals sinds Black Friday op speakers
Sluiten