Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 23 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Sonos komt tijdens Black Friday met flinke korting op vele producten

Aankomende vrijdag is het geen gewone vrijdag, maar Black Friday. De dag waarop de torenhoge kortingen je om de oren vliegen. Tegenwoordig is dit overigens allang geen enkele dag meer, maar een hele week. Vandaag zie je deze eerste flinke kortingen al voorbij komen en dat gaat alleen maar meer worden. Ook bij Sonos.

De speakers van Sonos zijn een zeer gewild product. Van de Beam die van je woonkamer een thuisbioscoop maakt tot de One die je in iedere ruimte van je huis laat genieten van muziek. Grote kans dat je deze week de verschillende speakers bij verschillende winkels voorbij ziet komen, maar ook bij Sonos zelf. Op hun eigen website en geselecteerde verkooppartner gaat er flink met korting gestrooid worden.

Black Friday bij Sonos

Zo is dit hét moment om je thuisbioscoop een upgrade te geven. Zowel de Beam, als de Sub haal je vanaf donderdag namelijk met 100 euro korting in huis. Dezelfde korting geldt ook voor de Sonos Move. Dit is een duurzame draagbare speaker zodat je overal kan genieten van goed geluid. Tot slot gaat ook de Sonos One straks met korting over de toonbank. Zowel de gewone One als de SL kosten 50 euro minder.

  • 100 euro korting op de Beam – nieuwe prijs: 349 euro
  • 100 euro korting op de Sub – nieuwe prijs: 699 euro
  • 100 euro korting op de Move – nieuwe prijs: 299 euro
  • 50 euro korting op de One – nieuwe prijs: 179 euro
  • 50 euro korting op de One SL – nieuwe prijs: 149 euro

Bovenstaande korting zijn vanaf 26 november tot en met 30 november beschikbaar. Zowel bij geselecteerde verkooppartners, als hier op de website van Sonos.

Sonos Sub Black Friday
Ook de Sub is tijdens Black Friday extra goedkoop. (Afbeelding: Sonos)

Nieuwe abonnement

De speakers van Sonos zijn een absolute aanrader. Niet alleen vanwege de geluidskwaliteit en het gebruiksgemak, maar ook omdat je toegang krijgt tot de Sonos Radio stations. Dit zijn door artiesten en kenners samengesteld radiozenders. Daarnaast komt Sonos ook met een volledig nieuwe abonnement voor de echte muziekliefhebber. Meer daarover, lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Sonos komt tijdens Black Friday met flinke korting op vele producten
Sluiten