Jan de Raab
Jan de Raab Stuff 22 nov 2018

Sonos biedt tijdens Black Friday korting aan tot 100 euro

Als je beetje bij  de tijd bent dan weet dat binnenkort een prijzencircus losbarst: Black Friday. Een beetje slimme retailer kan natuurlijk niet achterblijven, dus ook Sonos doet mee aan Black Friday. 

Voor de liefhebber van de betere geluidsapparatuur breekt een spannende tijd aan. Met de nieuwe Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen schaf je nu uitstekende Sonos apparaten-aan tegen een meer dan interessante prijs. Zo bespaar je eenvoudig 30 euro op de aanschaf van de Sonos One, 50 euro op de Sonos Beam en is de Sonos Sub extra goedkoop dankzij de korting van 100 euro.

Sonos One

De Sonos One is een slimme luidspreker die de multiroom audiomogelijkheden combineert met de geluidskwaliteit die je gewend ben van de Sonos Play: 1, maar ook geschikt is voor de intuïtieve spraakbediening van Amazon’s Alexa (en in het nieuwe jaar ook voor Google Assistant). Op die manier biedt het alle functionaliteit van de Amazon Echo, Google Home en Apple HomePod in één apparaat.

Sonos Black Friday deals

Sonos Beam & Sonos Sub

De Sonos Beam is de ultieme soundbar en vormt in feite het hard van de geluidsinstallatie. Door middel van een intelligentie benadering van het geluid, komt het geluid van je tv veel beter tot zijn recht. Lees hier ook onze review die we eerder over de Sonos Beam schreven. De Sonos Sub is de subwoofer in het Sonos assortiment, die flink wat bas kan laten horen.

Sonos Black Friday deals
Sonos Beam
Sonos Black Friday deals
Sonos Sub

De Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen zijn geldig vanaf 22 november tot en met 26 november en zijn van toepassing op zowel de Sonos website als een aantal geselecteerde retailers.

Reageer op artikel:
Sonos biedt tijdens Black Friday korting aan tot 100 euro
Sluiten