Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 30 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Snoop Dogg en Peaky Blinders gaan goed samen in ‘nieuwe’ theme song

Iedere fan van de serie Peaky Blinders kent de song Red Right Hand van Nick Cave & the Bad Seeds. Juist, het nummer dat het intro van de serie begeleidt. Hoe anders zou dit klinken als Snoop Dogg ermee aan de haal zou zijn gegaan?

Welnu, dat klinkt heel anders, maar tegelijk ook heel erg lekker. Rapper Snoop Dog heeft een cover gemaakt van Red Right Hand van Nick Cave & the Bad Seeds die officieel is gedeeld door BBC.

Peaky Blinders-song met Snoop Dogg-sausje

“By the order of the Peaky Blinders, this is ‘Red Right Hand’ by Snoop Shelby”, begint Snoop Dogg, waarna hij heerlijk begint te rappen op de deuntjes van Red Right Hand, het nummer van Nick Cave & the Bad Seeds dat alweer stamt uit 1994. Bekijk de videoclip hieronder, waarin zwart-witbeelden van Snoop Dogg worden afgewisseld met beelden uit de razend populaire BBC-serie, die ook op Netflix is te zien.

Snoop Dogg (Shelby) performs Peaky Blinders theme – BBC

Subscribe and ? to OFFICIAL BBC YouTube ? https://bit.ly/2IXqEIn Stream every series of Peaky Blinders. Exclusively available on BBC iPlayer ? https://bbc.in/2J18jYJ Rapper Snoop Dogg (aka Snoop Shelby) reimagines Nick Cave and the Bad Seeds’ “Red Right Hand”.

I Wanna Thank Me

Afgelopen maand bracht Snoop Dogg, die zijn carrière al vroeg in de jaren 90 begon, zijn zeventiende studioalbum I Wanna Thank Me uit. Lekker album, dat je hieronder beluisterd en waarover je hier meer leest.

Peaky Blinders seizoen 5

Snoop Dogg, fan van de serie, kan zich opmaken voor seizoen van Peaky Blinders, dat een spectaculair seizoen lijkt te worden. De Shelby’s krijgen niet alleen te maken met de crash van de aandelenmarkt van 1929, maar Tommy krijgt ook geduchte concurrentie van jongere familieleden en fascistische rivalen. Seizoen 5 gaat op 4 oktober in première, check hier de laatste en brute trailer die vorige week werd gedeeld door Netflix. Het nieuwe seizoen is overigens geregisseerd door Anthony Byrne, die eerder Butterfly en Ripper Street afleverde. Annie Harrison-Baxter staat aan het roer als producente. Wij zeggen: kom maar door!

? Check ook: Brute trailer The King’s Man onthult de oorsprong van Kingsman

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Snoop Dogg en Peaky Blinders gaan goed samen in ‘nieuwe’ theme song
Sluiten