Speed Seekers: verplichte kost voor auto- en motorfans

De maanden maart en april staan bij Insight TV in het teken van Speed Seekers, een reeks programma’s waarin de combinatie snelheid en wielen centraal staat.

Speed Seekers

Speed Seekers is een echte must-see voor iedere liefhebber van snelheid, zowel op twee als vier wielen. Gedurende maart en april kun je genieten van onder andere de volgende series:

Morbidelli Rising

Dit programma zal gaan over de jonge Moto2 wereldkampioen Franco Morbidelli en zijn mentor Valentino Rossi, die zelf ook vele prijzen heeft binnengehaald. Er wordt niet alleen gefocust op zijn successen, maar ook de obstakels die hij heeft moeten overwinnen.

Endurance: 24 Hours at Spa

Hierin staat de Total 24 Hours of Spa, een van de zwaarste endurance races ter wereld, centraal. De serie geeft een kijkje in het leven van deelnemers en hun pit crews.

Speed Seekers 24 Hours at Spa

FMX Nomads

FMX Nomads gaat over de wonderlijke wereld van freestyle motorcross. We volgen motorcrossers Dan Whitby, Arran Powley en Samson Eaton die met hun team Bolddog de wereld rondreizen.

Fast and Famous

In Fast and Famous gaan bekende supercar eigenaren de strijd met elkaar aan op het circuit. Dit alles onder het toezicht van de bekende Nederlandse coureur Arie Luyendyk Jr. Een van die races zal zijn tussen de Britse voetballer Sol Campbell en onze eigen kickbokskampioen Rico Verhoeven.

Insight TV

Insight TV is een internationale zender welke zich met name focust op avontuurlijke content. Het is gratis voor leden van KPN maar je kunt er daarnaast ook een lidmaatschap op nemen. Dit kost zo’n 10 euro per jaar, al is het ook mogelijk om voor € 4,99 een maandabonnement te nemen. De dienst is zowel toegankelijk via mobiele apparaten als diverse Smart TV’s.

Insight TV | Brandreel 2018 [UHD 4K]

Find out more and subscribe on http://insight.tv 🖥 Subscribe for our latest video’s! http://bit.ly/2y1ZuKp Want more Insight? Watch Insight UHD Live and watch full episodes: http://insight.tv Follow us on Twitter: https://twitter.com/WatchInsightTV Find us on Facebook: https://www.facebook.com/WatchInsightTV And follow us on Instagram: https://instagram.com/WatchInsightTV

Wat ons betreft een reeks om in de gaten te houden. Als je geen KPN hebt moet je weliswaar weer een streamingdienst erbij nemen om het te kunnen zien, maar voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Speed Seekers begint vanaf 1 maart.

Reageer op artikel:
Speed Seekers: verplichte kost voor auto- en motorfans
Sluiten