Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 15 okt 2020

Sneakers van de week 42: Nike Air Max 90 Surplus, Vans Japan en meer

Het is week 42, wat betekent dat het ellendige jaar 2020 over tien weken voorbij is. Maar jij wacht natuurlijk op de vetste nieuwe sneakers en releases van de week. Hier zijn ze, inclusief een winterse versie van de Nike Air Max 90.

In de top 5 van deze week vind je overigens meer winterse updates van klassieke sneakers, waaronder de Adidas Ultraboost WINTER.DRY.

1. Vans ‘Japanese Pack’

vans japanese pack
(Afbeelding: Vans)

Vans heeft deze week een ‘Japanese Pack’ gelanceerd, met sneakers die zijn geïnspireerd op de straatmode in Japan. Alleen vanwege de veters willen deze old skool-schoenen al hebben. Je koopt ze voor 80 euro. Check ook de andere modellen uit het pack.

2. Nike Air Max 90 Surplus

nike air max 90 surplus, sneakers, week 42, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

Hoe draag je jouw Nike Air Max 90 in de winter? Het antwoord zit verpakt in deze gloednieuwe Surplus. De klassieke sneakers hebben een winterse en militaire update gekregen. De zolen zijn dikker en hebben meer grip. Legerkleuren worden gecombineerd met een neuskap van composiet (zoals bij werklaarzen) en een intern opbergvakje bij de tong is een leuke gimmick. Verkrijgbaar in het deze zandkleur met oranje details of in het zwart. Prijs: 149,95 euro.

3. Adidas Ultraboost WINTER.RDY

adidas, Ultraboost WINTER.RDY, schoenen, sneakers, nieuwe releases, week 42
(Afbeelding: Adidas)

Nog een paar sneakers dat zich perfect leent voor de winter. De uiterst comfortabele Adidas Ultraboost heeft een winterse update gekregen. De Stretchweb-loopzool met Continental-rubber is ontworpen voor extra grip in natte omstandigheden. Het WINTER.RDY-bovenwerk houdt lichte regen en sneeuw tegen. Je koopt ze voor 179,95 euro. Verkrijgbaar in drie kleurcombinaties.

4. Louis Vuitton LV 408 Trainer ‘Denim’

louis-vuitton-lv-trainer-monogram-denim-release-date-price-01
(Afbeelding: Louis Vuitton)

Virgil Abloh heeft deze nieuwe denim-sneakers ontworpen voor Louis Vuitton. Over smaak valt niet te twisten, zullen we maar zeggen. De schoenen zijn in ieder geval erg gewild. Je koopt ze sinds deze week voor omgerekend 1.016 euro.

5. Nike Air Max 97 Pendleton By You

nike air max 97 pendleton
(Afbeelding: Nike)

Nike Air Max 97 Pendleton By You is het resultaat van een samenwerking met Pendleton Woolen Mills. Je kunt de sneakers met wol zelf ontwerpen of kiezen uit een van modellen die Nike al voor jouw heeft ontworpen. Je betaalt 219,99 euro voor de sneakers.

De nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe releases en onthullingen van vorige week, inclusief de wintereditie van de Nike Air Force 1.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week 42: Nike Air Max 90 Surplus, Vans Japan en meer
Sluiten