Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 17 sep 2020

Sneakers van de week #38: Adidas x LEGO, Nike Air Max 90 en meer

Het is donderdag en dat betekent dat we de vetste nieuwe sneakers (releases en onthullingen) van de week op een rij zetten. In week 38 een paar interessante collabs, maar ook een nieuw paar Nike Air Max 90.

In de top 5 van deze week vind je onder meer een niet heerlijke samenwerking tussen LEGO en Adidas. De schoenendoos waarin deze sneakers geleverd worden, is gemaakt van bouwsteentjes. Dat en meer vette releases in week 38.

1. Nike Air Max 90 White/Black

nike air max 90, sneakers, week 38, releases
(Afbeelding: Nike)

Er is deze week een nieuwe colorway verschenen van de Nike Air Max. Eigenlijk zijn het geen kleuren, want de sneakers zijn uitgevoerd in het zwart en wit. Je koopt ze voor 139,99 euro.

2. LEGO x Adidas

lego, adidas, zx8000 sneakers, a-zx series
(Afbeelding: ADIDASxLEGO)

Adidas en LEGO komen samen met de nu al legendarische ZX 8000-sneakers. De schoenen worden geleverd in een schoenendoos van bouwsteentjes en ontwerper Sean Wotherspoon is betrokken bij het design. Lees en bekijk hier meer.

3. Nike Air Max 270 React ENG

Nike Air Max 270 React ENG, sneakers, week 38, releases
(Afbeelding: Nike)

Naast een nieuwe versie van een klassiek paar Nike Air Max ook een nieuw model. De 270 React ENG is een mix tussen modern design en comfort. Je koopt de sneakers sinds week 38 voor 159,99 euro.

4. Prada x Superstar

prada x adidas superstar sneakers, 450 euro, kopen, 8 september
(Afbeelding: PRADAxADIDAS)

De tweede collab-collectie tussen Prada en Adidas is sinds week 38 te koop. De lijn bestaat uit drie Prada x Superstar sneakers (zwart, zilver en wit). Je betaalt 450 euro voor een paar en hier lees je waarom de schoenen zo duur zijn.

5. Vans x Moma

vans x moma, sneakers
(Afbeelding: Vans)

Vans en het Museum of Modern Art (MoMA) brengen samen een speciale collectie uit als eerbetoon aan de vooraanstaande kunstenaars van het museum. Deze eerste drop vindt plaats in september en bestaat uit sneakers en andere artikelen met iconische werken van Salvador Dalí, Vasily Kandinsky en Claude Monet. Hou de website in de gaten.

De vetste sneakers en releases van vorige week

Bekijk hier de releases en onthullingen van vorige week, inclusief de Nike Air VaporMax 2020 FK.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #38: Adidas x LEGO, Nike Air Max 90 en meer
Sluiten