Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 sep 2020

Sneakers van de week #36: Nike Air Max 1, Off-White Half Half en meer

Tijd voor de vetste sneaker-releases van week 36. Wekelijks delen we onze favoriete sneakers die nieuw op de markt zijn verschenen of pas zijn onthuld. Nike, Adidas, designmerken als Off-White; alles komt voorbij.

In de top 5 releases van deze week een uniek paar sneakers van Off-White, dat eigenlijk geen paar genoemd kan worden. Check ook de nieuwe variant van de Nike Air Max 1, waar behalve de foto’s nog niet veel over bekend is.

1. New Balance 2002R

New Balance 2002R, sneakers, week 36, releases

New Balance brengt het iconische model 2002R opnieuw op de markt. Over de lancering wordt nog geheimzinnig gedaan, maar wel is bekendgemaakt dat het ergens in september 2020 is. Ook de prijs is nog niet bekend. Deze schoen was in 2010 een groot succes. Perfecte sneakers voor de herfst- en wintermaanden. Blijf op de hoogte via de website van New Balance.

2. Nike Air VaporMax 2020 FK

nike air vapormax 2020 fk, sneakers, releases, week 36
(Afbeelding: NikeNL)

Het model Nike Air VaporMax 2020 Flyknit is gemaakt van meer dan 50 procent aan gerecyclede materialen. Het ontwerp valt op, is duurzaam en zit als een sok om je voet. Aanvankelijk was alleen de Smoke Grey-variant te koop, nu zijn de sneakers verkrijgbaar in vijf verschillende kleurcombinaties. Je kunt ze ook zelf ontwerpen. Prijs: 224,99 euro.

3. OAMC x Adidas Samba

OAMC x Adidas Samba, sneakers, week 36, releases, 4 september
(Afbeelding: Adidas)

Het Italiaanse modemerk OAMC heeft het model Samba van Adidas een heerlijke twist gegeven. De sneakers zijn vanaf vandaag (4 september) te koop voor 199,95 euro.

4. Nike Air Max 1

nike air max 1, bruin leer, kleine swoosh
(Afbeelding: Nike)
nike air max 1, bruin leer, kleine swoosh
(Afbeelding: Nike)

Normaal gesproken doen we in deze rubriek niet aan geruchten, maar voor de sneaker der sneakers maken we een uitzondering. Bovendien lijkt het om meer dan een gerucht te gaan. Vermoedelijk komt er een nieuwe Nike Air Max 1 met bruin leer en een extra kleine swoosh. Geloof ons, je bent de eerste die het weet als er meer informatie is. Voorlopig moet je het doen met deze foto’s.

5. Off-White Black & White Half Half Sneakers

off-white-black-white-half-sneakers, 1
(Afbeelding: Off-White)
off-white-black-white-half-sneakers, 1
(Afbeelding: Off-White)

Wat is het eigenlijk saai om altijd maar twee dezelfde schoenen te dragen. Waarom kan een paar niet bestaan uit twee compleet verschillende modellen? Virgil Abloh ontwierp voor Off-White deze Half Half Sneakers, bestaande uit een nette zwarte herenschoen en een witte sneakers. Wel hebben ze dezelfde lichtblauwe zool. Je koopt ze voor 605 dollar.

De vetste sneakers en releases van vorige week

Bekijk hier de vetste releases uit week 35, inclusief de eerste skateschoenen ooit van Louis Vuitton.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #36: Nike Air Max 1, Off-White Half Half en meer
Sluiten