Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 28 aug 2020

Sneakers van de week #35: Louis Vuitton Skate, Adidas Atmos en meer

Tijd voor de vetste sneaker-releases van week 35. Wekelijks delen we onze favoriete sneakers die nieuw op de markt zijn verschenen. Nike, Asics, designmerken als Louis Vuitton; alles komt voorbij.

In de top 5 releases van deze week de allereerste skateschoenen ooit van Louis Vuitton, een samenwerking tussen Adidas en Atmos en meer.

1. Jordan Max 200

jordan-max-200, sneakers, week 35
(Afbeelding: NikeNL)

De Jordan Max 200 heeft designdetails die zijn geïnspireerd op de Air Jordan 4. Deze sneakers geven Jordan meer Air en als je het ons vraagt ook meer stijl. Te koop in drie verschillende kleuren voor 129,95 euro.

2. Skateschoenen van Louis Vuitton

Voor het eerst in de 166-jarige historie heeft het Franse luxemerk Louis Vuitton een skateschoen geproduceerd. De skateschoenen zijn ontworpen door en voor de Jamaicaanse skateboarder Lucien Clarke. De sneakers hebben nog geen naam en prijs, maar op Instagram teaste de skateboarder al een wit en een zwart model. We houden je op de hoogte.

3. Adidas ZX 1000 Atmos

Adidas ZX 1000 Atmos, sneakers, week 35
(Afbeelding: Adidas)

In samenwerking met de legendarische Japanse sneakerboetiek Atmos lanceert Adidas deze gifgroene sneakers met dierenprints. Het bovenwerk combineert de look van slangenhuid en pony-hair met glow-in-the-dark details. Vanaf 10.00 uur vandaag (28 augustus) te koop voor 119,95 euro.

4. Asics GEL-KYRIOS

asics gel kyrios, releases, sneakers, week 35
(Afbeelding: Asics)

Met de GEL-KYRIOS gaat het Japanse merk Asics terug naar de zeroes, zoals het eerste decennium van deze eeuw wordt genoemd. Het model komt oorspronkelijk uit 2005 en kan gezien worden als een combinatie van sneakers en prestatieschoenen. Juist, er is extra comfort toegevoegd. Je koopt de eerste lichting voor 130 euro.

5. On x The Roger Centre Court

roger-centre-court-release-date-price-02
(Afbeelding: On)

Eerder las je al over de serene en stijlvolle On-sneakers van Roger Federer. Die kwamen in een gelimiteerde oplage op de markt. Geruststellend nieuws: het model, met een paar subtiel gewijzigde details, is nu in een grotere oplage te koop voor 200 euro per paar.

De vetste sneakers en releases van vorige week

Bekijk hier de vetste releases uit de vorige editie, met onder meer een nieuwe colorway van Nike Air Max 90.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #35: Louis Vuitton Skate, Adidas Atmos en meer
Sluiten