Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #19: Nike Air Max Plus, New Balance 650 en meer

Ook in week 19 weer een update van de nieuwste sneakers. Iedere week delen we de vetste schoenen die net zijn onthuld of op de markt zijn verschenen. Van Nike Air Max tot New Balance, maar ook designmerken als Dior; we houden alles in de gaten.

In de de top 5 van deze week de futuristische Nike Air Max Plus, een heerlijke collab van New Balance en No Vacancy Inn en een kunstwerk van Dior.

1. Vans Staple Lowland Comfycush

vans comfucush, week 19
(Afbeelding: Vans)

Om te beginnen met een betaalbaar paar, maar wel met stijl en comfort. Dit klassieke model, dat de skatestijl uit de jaren 90 belichaamt, is nu voorzien van de extra comfortabele comfycush zool. Je koopt deze sneakers in verschillende kleuren voor 90 euro.

2. Nike Air Force 1 LV8

nike sneakers, air force 1 lv8, suède, week 19

Begin deze week bracht Nike een speciale versie van de Air Force 1 uit. Het bijzondere aspect aan de LV8 is de suède bovenlaag. Lees hier meer over deze Nike sneakers, die je voor 110 euro koopt.

3. New Balance 650 x No Vacancy Inn ‘Water & WiFi’

Dan een paar voor de liefhebber. Of beter gezegd: voor de verzamelaar of reseller. Van deze überstijlvolle New Balance 650 x No Vacancy Inn ‘Water & WiFi’ sneakers worden slechts 400 paar verkocht via StockX.

4. Dior x Daniel Arsham

dior, sneakers, daniel arsham, week 19
(Afbeelding: Dior)

Nee, er hebben geen kinderen geknoeid met een vierkleurenpen. Dit is het werk van de Amerikaanse kunstenaar Daniel Arsham. Hij ontwierp deze kalfsleren Dior sneakers met tie-and-dyeprint. Sinds deze week kun je ze kopen voor 990 euro.

5. Nike Air Max Plus

nike air max plus
(Afbeelding: NikeNL)
nike air max plus
(Afbeelding: NikeNL)

Net binnen: de nieuwe Nike Air Max Plus. Deze sneakers hebben een futuristisch bovenwerk met verschillende texturen, zichtbare Max Air demping en ‘Tuned Air’ graphics op de buitenzool en hielclip. De schoen biedt high-tech comfort en dat mag iedereen zien. Je koopt ze voor 170 euro.

Top 5 sneakers van vorige week

Check hier de vetste sneakers van vorige week, inclusief de metallic Nike Air Zoom Spiridon Cage 2.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #19: Nike Air Max Plus, New Balance 650 en meer
Sluiten