Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 24 apr 2020

Sneakers van de week #17: Nike Air Zoom Spiridon Cage 2, Acne en meer

Ook in week 17 weer een update van de nieuwste sneakers. Iedere week delen we de vetste schoenen die net zijn onthuld of op de markt zijn verschenen. Van Nike tot New Balance, maar ook designmerken als Acne; we houden alles in de gaten.

In de de top 5 van deze week de de nieuwe Nike Air Zoom Spiridon Cage 2, een samenwerking tussen New Balance en Levi’s en meer.

1. Levi’s x New Balance 1300

sneakers, week 17, levis, new balance
(Afbeelding: New Balance)

Om te beginnen met een lekkere samenwerking tussen Levi’s en New Balance. De bovenlaag is deels gemaakt van het iconische White Oak XX52 denim, dat ook is gebruikt voor Levi’s 501 jeans. De grove beige suède laag en de oranje branding matchen daar lekker bij. Aanvankelijk zouden de sneakers 26 maart verschijnen, maar door de coronacrisis is deze datum uitgesteld naar 24 april. Je koopt ze hier voor 200 dollar.

2. Nike Air Zoom Spiridon Cage 2

nike sneakers, kortingscode, korting, week 17, nike air zoom Spiridon Cage 2
(Afbeelding: NikeNL)

Inspelend op de metallic trend heeft Nike deze week de Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 gelanceerd. Doen deze sneakers je denken aan de zeroes? Dat kan kloppen. In 2003 zag dit model voor het eerst het levenslicht. De schoen heeft OG-designlijnen en een gekooide Zoom Air-unit voor een responsieve ervaring. Verkrijgbaar in het metallic zilver (onze favoriet) en in het zilver-rood. Je koopt de Nike sneakers sinds deze week voor 140 euro.

3. Bolzter Bensen M sneakers van Acne

Bolzter Bensen M Sneakers, acne studios
(Afbeelding: Acne Studios)

Het Zweedse modelabel Acne heeft de zogeheten Bolzter Bensen M sneakers gedropt en combineert daarbij haute couture met een praktische outdoorstijl. Je moet ervan houden, maar uniek en comfortabel zijn ze zeker. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor iets meer dan 500 euro.

4. Nike Air Jordan 5 Fire Red

nike air jordan 5 fire red
(Afbeelding: NikeNL)

Het is geen verrassing dat juist nu het legendarische model Nike Air Jordan 5 Fire Red is aangekondigd. Michael Jordan droeg op 28 maart 1990 exact deze uitvoering, toen het aanstormende team Chicago Bulls de strijd aanging met Cleveland Cavaliers en uiteindelijk in de verlenging de overwinning behaalde dankzij 69 punten gescoord door ‘His Airness’, het hoogste aantal uit zijn carrière. De geniale documentaire The Last Dance is nu te zien op Netflix. Deze populaire Nike sneakers zijn hier vanaf 5 mei te koop voor 190 euro.

5. Adidas 4D Run 1.0

adidas 4d 1.0, hardloopschoenen
(afbeelding: Adidas)

Dan nog een lekker paar hardloopschoenen die je natuurlijk ook gewoon als sneakers kunt gebruiken. Adidas 4D Run 1.0 is een datagedreven schoen, wat inhoudt dat het model is ontwikkeld op basis van 17 jaar aan sportersdata. Verwacht veel comfort, stabiliteit en demping. Sinds deze week verkrijgbaar in verschillende kleuren voor 199,95 euro.

Sneakers van de week #14

We zijn er een paar weken tussenuit geweest met de wekelijkse top 5 in verband met een aantal specials, maar check hier de top 5 sneakers van week 14.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #17: Nike Air Zoom Spiridon Cage 2, Acne en meer
Sluiten