Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 12 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #11: New Balance x Aimé Leon Dore, Nike en meer

We zijn weer terug met een wekelijkse update van de nieuwste sneakers. Iedere week delen we de vetste schoenen die net zijn onthuld of op de markt zijn verschenen. In de top 5 van week 11 veel kleur van Aimé Leon Dore x New Balance en een Nederlands getint model van Nike.

1. Adidas viert de lente met ZX 8000 sneakers

Als iets de lente tekent, dan is het de fris gekleurde kersenbloesem die in bloei staat. Vooral in Japan is dat een spektakel, maar ook in Nederlandse parken kom je de bomen tegen. Adidas viert de lente met de ZX 8000 sneakers, die deze week zijn onthuld en 28 maart op de markt komen.

adidas ZX 8000 sneakers, kersenbloesem, week 11
(Afbeelding: Adidas)

2. Aimé Leon Dore x New Balance

Dan de heerlijke samenwerking tussen het New Yorkse modemerk Aimé Leon Dore en New Balance. In totaal komen er drie sneakers uit deze samenwerking voort, die worden gekenmerkt door een puik staaltje color-blocking met primaire kleuren. Niet alleen de sneakers zijn vet. Ook de reclamecampagne met twee überstijlvolle pensionado’s, wiens stijl we blind zouden overnemen, is een lust voor het oog. Onze persoonlijke favoriet is de witte variant. De schoenen zijn vanaf 13 maart beschikbaar.

sneakers, week 11, Aime Leon Dore x new balance
(Afbeelding: NewBalance)
sneakers, week 11, Aime Leon Dore x new balance
(Afbeelding: NewBalance)
sneakers, week 11, Aime Leon Dore x new balance
(Afbeelding: NewBalance)

3. Nike Dunk Low ‘Orange Blaze’

De een draagt een oranje pruik, de ander hult zich in het pak van een kaasmeisje en dan heb je nog de groep die écht uitpakt. Voor die laatste categorie is er nu een oranje versie van de klassieke sneakers Nike Dunk Low. Te koop voor 100 euro.

nike dunk low, sneakers, week 11
(Afbeelding: Nike)

4. END. x Adidas

Naast Aimé Leon Dore x New Balance nog een samenwerking in de top 5 van week 11. END. bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met een samenwerking met Adidas. De drie nieuwe sneakers (de modellen Topanga, New York en CLMBA) zijn vanaf 13 maart beschikbaar. Onze favoriet: de witte CLMBA.

adidas, collab, sneakers, week 11
(Afbeelding: Adidas)

5. Reebok Reissues Club C 85 Vintage

Reebok viert het 35-jarige bestaan van het klassieke model Club C 85 Vintage met een heruitgave van de sneakers. Deze schoenen misstaan in geen enkele collectie. Nu te koop voor 99,95 euro.

Reebok Reissues Club C 85 Vintage, sneakers, week 11
(Afbeelding: Reebok)

? Check ook: Roger Federer krijgt RF-logo terug van Nike en nu kan Uniqlo zich uitleven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #11: New Balance x Aimé Leon Dore, Nike en meer
Sluiten