Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 24 jun 2020

Sneakers van de week #26: Nike Air Force 1 Betrue, Yeezy QNTM en meer

Ook in week 26 weer een update van de nieuwste sneakers. Wekelijks delen we de vetste schoenen die net op de markt zijn verschenen. Van Nike tot New Balance, maar ook de grote designmerken; we houden alles in de gaten.

In de top 5 van deze week onder meer de Nike Air Force 1 BeTrue, die een ode vormt aan alle mogelijke soorten liefde op aarde.

1. New Balance 327

new balance 327, sneakers, week 26
(Afbeelding: New Balance)

New Balance gaat terug naar de jaren 70. Wen er maar vast aan, want de seventies zijn de komende tijd nogal zichtbaar in de modecollecties. Het model 327 is waarschijnlijk ook even wennen, maar met deze sneakers loop je net iets voor op de trend die komen gaat. Je koopt ze voor 110 euro.

2. Nike Air Force 1 BeTrue

nike air force 1 betrue, sneakers, pride, week 26
(Afbeelding: Nike)

Deze schoenen zijn sinds deze week te koop en we vermoeden dat je er snel bij moet zijn. Het zijn naar onze mening de meest stijlvolle Pride-sneakers van 2020. Bekijk hier het overzicht van alle merken. De Nike Air Force 1 BeTrue koop je voor 150 euro.

3. Adidas Yeezy QNTM

Adidas Yeezy QNTM, sneakers, week 26
(Afbeelding: Adidas)

Al voordat de sneakers te koop zijn, is er een run ontstaan. De basketbalschoen Adidas Yeezy QNTM is ongekend populair. Vanaf 25 juni te koop voor 249,95 euro. Schrijf je hier in om melding te krijgen als de schoenen beschikbaar zijn.

4. Asics GEL-NANDI OG

Asics GEL-NANDI OG, trail
(Afbeelding: Asics)

Asics realiseerde deze week de comeback van een authentiek model uit 2000 en viert daarmee het 20-jarige jubileum van de Asics GEL-NANDI OG. Te gebruiken als sneakers, maar ook volledig geschikt voor trailrunning. Op de markt verschenen voor een scherpe prijs: 100 euro.

5. Nike Pegasus Trail 2

nike-pegasus-trail-2-trailrunningschoen-heren-fWmzwd (1)
(Afbeelding: Nike)
nike-pegasus-trail-2-trailrunningschoen-heren-fWmzwd (1)
(Afbeelding: Nike)

We sluiten af met onze favoriet. Deels vanwege het uiterlijk, maar vooral vanwege het comfort en de bruikbaarheid. Nike Pegasus Trail 2 is de langverwachte opvolger van de Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail. Het zijn de ultieme hybride schoenen. Perfect om korte eindjes op te wandelen, maar ook om op te hardlopen of trailrunnen. Mocht je deze zomer de Alpen in gaan om te wandelen, dan zijn dit je schoenen (naast je bergschoenen uiteraard). Je koopt ze voor 130 euro.

De vetste sneakers van vorige week

Check hier het overzicht van de sneakers die vorige week uitkwamen, met onder meer de Nike Space Hippie.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #26: Nike Air Force 1 Betrue, Yeezy QNTM en meer
Sluiten