Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 jun 2020

Sneakers van de week #24: Nike Space Hippie, ASICS Venture 6 en meer

Ook in week 24 weer een update van de nieuwste sneakers. Iedere week delen we de vetste schoenen die net zijn onthuld of op de markt zijn verschenen. Van Nike en Adidas tot Asics en New Balance, maar ook designmerken als Balenciaga; we houden alles in de gaten.

In de top 5 van deze week onder meer een overheerlijke editie van de Asics GEL-Venture 6. Ook is er een ware run op de Nike Space Hippie-sneakers, gemaakt van afval.

1. IAB-Studio x ASICS GEL-Venture 6

iab-studio-asics-gel-venture, sneakers, week 24
(Afbeelding: Asics)
iab-studio-asics-gel-venture, sneakers, week 24
(Afbeelding: Asics)

Alsof het model ASICS GEL-Vunture 6 van zichzelf al niet lekker genoeg is, heeft IAB-Studio zich er nu ook nog eens mee bemoeid. De samenwerking heeft geleid tot een paar sneakers van exceptionele schoonheid. De kleuren, veters, details, het model; alles klopt. Sinds 11 juni te koop via de Koreaanse website van beide merken.

2. Nike Space Hippie

nike space hippie, sneakers, week 24, afval
(Afbeelding: NikeNL)

Nike heeft verschillende modellen uit de nieuwe lijn Space Hippie gelanceerd. Het gaat om sneakers en hardloopschoenen die gemaakt zijn van gerecycled afval. Lees hier meer over het initiatief. Het onderstaande model kost je 130 euro, maar we vrezen dat de eerste lichting vrij snel uitverkocht raakt. Snel bij zijn, dus.

3. Adidas Superstar Pride

adidas superstar pride
(Afbeelding: Adidas)

Juni staat wereldwijd bekend als de pride-maand en grote merken vieren dat jaarlijks met verschillende pride sneakers. Adidas heeft dit jaar onder meer het model Superstar een kleurrijke make-over gegeven. Je koopt ze voor 99,95 euro.

4. Puma Oslo-City Dassler Legacy

(Afbeelding: Puma)
(Afbeelding: Puma)

Puma gaat terug naar de basis en komt met een remake van een model dat in 1952 werd gelanceerd voor de Olympische Spelen in Oslo. De sneakers zijn een eerbetoon aan Puma-oprichter Rudolf Dassler. Nu te koop voor 120 euro.

5. Nike Jordan Max 200

jordan max 200, nike sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Wil je geen lompe basketbalschoenen, maar wel iets met Jordan, dan zit je met de Nike Jordan Max 200 goed. Dit is een heerlijke mix tussen basketbalschoenen en sneakers voor op straat. Je koopt ze voor 140 euro, meer over de schoenen lees je hier.

Meer ‘sneakers van de week’

Bekijk hier de top 5 sneakers van de afgelopen weken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #24: Nike Space Hippie, ASICS Venture 6 en meer
Sluiten