Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 14 mei 2020

Sneakers van de week #20: Adidas Superstar slip-on, Nike AJ1 en meer

Dit zijn de nieuwe sneakers van week 20. Iedere week delen we de vetste schoenen die net zijn onthuld of op de markt zijn verschenen. Van Adidas tot Nike; we houden alles in de gaten.

In de de top 5 van deze week een uniek paar Nike Air Jordan 1, Adidas Superstar slip-ons en meer.

1. Adidas Superstar slip-on

adidas superstar slip-on, sneakers, week 20
(Afbeelding: Adidas)

Iedereen kent de slip-ons van Vans en Nike SB, maar dit is even wennen. Voor de fans van Adidas Superstar is er nu ook een slip-on. Je koopt deze sneakers in het wit en zwart voor 79,95 euro.

2. Nike Air Force 1 ‘Animal Pack’

nike air force 1, animal pack, sneakers, swoosh
(Afbeelding: Solebox/Sneakerstuff)

Je kent het Animal Pack waarschijnlijk alleen van de Air Max-modellen, maar nu zijn er ook witte Nike sneakers met enkel een dierenprint op de swoosh (het logo). Het gaat om nieuwe versies van de Air Force 1, die je voor 120 euro koopt. Lees en bekijk hier meer.

3. New Balance Unisex 850

new balance unisex
(Afbeelding: New Balance

New Balance heeft unisex sneakers gelanceerd in een onherkenbare stijl. Niet de grote ‘N’ die je gewend bent, wel een heerlijke dad-look. Verkrijgbaar in prettige kleuren, waaronder deze beige variant. Je koopt ze voor 120 euro.

4. Nike Air Jordan 1 Retro Chicago

air jordan 1 retro, stockx
(Afbeelding: StockX)

Deze week las je al over de allereerste Air Jordans van Michael Jordan, die waarschijnlijk de duurste sneakers ooit worden. Voor minder geld koop je de retro heruitgave uit 2015 op StockX. We vertellen je vast, daar betaal je ook meer dan 1.000 euro voor. Weet dat je deze Nike sneakers waarschijnlijk nog duurder kunt doorverkopen.

5. Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger, sneakers, week 20
(Afbeelding: Onitsuka Tiger)
Onitsuka Tiger, sneakers, week 20
(Afbeelding: Onitsuka Tiger)

Dan nog een paar sneakers voor fans van de Netflix-documentaire Tiger King. Deze schoenen van Onitsuka Tiger, de Japanse schoenenfabrikant die vooral bekendstaat om de samenwerking met Asics, zijn sinds deze week online te koop. Ze kosten 110 euro. De tijgerprint past waarschijnlijk goed bij de nieuwe kledinglijn die Joe Exotic uit Tiger King gaat uitbrengen.

Top 5 sneakers van vorige week

Check hier de vetste sneakers van vorige week, inclusief New Balance 650 x No Vacancy Inn ‘Water & WiFi’ en Nike Air Max Plus.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #20: Adidas Superstar slip-on, Nike AJ1 en meer
Sluiten