Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 20 aug 2020

Sneakers van de week #34: Nike Air Max, Adidas National Parks en meer

Het is donderdag, tijd voor de vetste sneaker-releases van week 34. Wekelijks delen we onze favoriete sneakers die nieuw op de markt zijn verschenen of net zijn onthuld. Nike, Reebok, collab-collecties; alles komt voorbij.

In de top 5 releases van deze week een unieke samenwerking tussen Adidas en The National Parks Foundation, een kersvers paar Nike Air Max 90 en een paar retro-sneakers van Reebok.

1. Nike Kyrie 6 ‘Triple Black’

nike kyrie 6, sneakers, week 34
(Afbeelding NikeNL)
kyrie-6-triple-black-basketbalschoen-VNtpvk (1), nike
(Afbeelding: NikeNL)

Deze triple black-kleurencombinatie herinnert basketballer Kyrie Irving er naar eigen zeggen aan niet af te dwalen van zijn spirituele pad, omdat donkere obstakels moeten worden overwonnen om verlichting te bereiken. De woorden ‘Eleven Eleven’, een knipoog naar Kyrie’s connectie met het getal 11, zijn geschreven in een op LED-verlichting geïnspireerd lettertype aan de zijkant om licht in de duisternis te symboliseren. Je koopt deze originele Nike-sneakers voor 129,99 euro.

2. Adidas National Parks ZX 500

Adidas ZX 5000 National Parks (Joshua Tree)
(Afbeelding: Adidas)

Adidas steunt de natuur met deze National Parks ZX 500-sneakers. De schoenen zijn een abstracte weergave van het Amerikaanse Nationale Park Joshua Tree. Met de opbrengsten steunt het Duitse sportmerk The National Parks Foundation, die zich inzet voor het behoud van de nationale parken in de Verenigde Staten. Vanaf vrijdag 21 augustus te koop voor 129,95 euro.

3. Reebok Classic Legacy

Reebok Classic Legacy, sneakers, week 34
(Afbeelding: Reebok)

Met het model Classic Legacy combineert Reebok de retro stijl uit de jaren 70 met het comfort van nu. Deze sneakers, met een EVA-middenzool voor extra demping, zijn verkrijgbaar in acht kleurcombinaties en kosten je 99,95 euro.

4. Nike Air Max 90

korting, kortingscode, nike air max 90, sneakers, releases, week 34
(Afbeelding: NikeNL)

Misschien we de meest iconische sneakers van Nike zijn verkrijgbaar in een lekkere nieuwe kleursamenstelling. Nike noemt de kleuren White/Hyper, Orange/Light en Solar Flare Heather/White. Je koopt dit paar Nike Air Max 90 voor 139,99 euro.

5. New Balance Unisex 530

new balance unisex 530
(Afbeelding: New Balance)

Wij gaan heel erg lekker op deze colorway van de New Balance Unisex 530. Uiteraard zullen er ook mannen zijn die dit net even iets te vrouwelijk vinden. Zonde. Hoe dan ook, je koopt deze sneakers voor 100 euro. Ook verkrijgbaar in andere nieuwe kleurcombinaties.

De vetste sneakers en releases van vorige week

Bekijk hier de vetste releases uit de vorige edtie, met onder meer de Nike Air VaporMax 2020 Flyknit.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #34: Nike Air Max, Adidas National Parks en meer
Sluiten