Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 23 jul 2020

Sneakers van de week #30: Zara x Playstation, Nike Air Max 95 en meer

Het is donderdag, tijd voor de vetste sneaker-releases van de week. Wekelijks delen we onze favoriete sneakers die net beschikbaar of onthuld zijn. Nike, New Balance, Zara, designmerken, alles komt voorbij.

In de top 5 releases van deze week, we hintten er al een beetje naar in het intro, onder meer een paar Zara x Playstation sneakers. Daarnaast komt Nike met een primeur en is er een heerlijk model van New Balance uitgekomen.

1. Zara x Playstation

zara, playstation, sneakers
(Afbeelding: Zara)

Nike komt binnenkort met de PG2, maar Zara is het Amerikaanse sportmerk voor. Vooralsnog zijn de Playstation-sneakers alleen te koop in kindermaten, voor 35,95 euro. Er worden overigens meer maten aangekondigd.

2. Nike Air Max 95 Premium By You

nike air max 95 premium by you, sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

We hebben er lang op moet wachten, maar eindelijk geeft Nike jou de gelegenheid om zelf aan de Air Max 95 te sleutelen. Laagje voor laagje, tot in de details, kun jij de klassieke sneakers nu naar eigen smaak ontwerpen. Daarvoor betaal je 209,99 euro.

3. Adidas Stans Smith x Luke Skywalker

adidas, star wars, sneakers, stan smith, luke skywalker
(Afbeelding: Adidas)

Adidas en Star Wars hebben de krachten weer gebundeld voor een paar nieuwe releases. Ditmaal maakt Stan Smith bijvoorbeeld plaats voor Luke Skywalker op de meest klassieke sneakers van Adidas. De schoenen zijn sinds 23 juli te koop voor 120 dollar. Lees en bekijk hier meer over de samenwerking.

4. New Balance 827

New Balance 827
(Afbeelding: new Balance)

Eerder dit jaar lanceerde New Balance in samenwerking met Aimé Leon Dore deze überstijlvolle stappers, die nu voor minimaal 1.000 euro te koop zijn op websites als StockX. Achter het net gevist? Niet getreurd. Het nieuwe model New Balance 827 heeft veel weg van de Aimé Leon Dore-collab. Je koopt de sneakers voor 120 euro en ze zijn verkrijgbaar in drie kekke kleurcombinaties.

5. Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Kukini

stussy, nike, sneakers
(Afbeelding: Stussy)

De tweede samenwerking tussen Nike en Stussy dit jaar heeft geresulteerd in de Air Zoom Spiridon Kukini, verkrijgbaar in de kleuren Black/Bright Cactus en White/Habanero Red. Vanaf 24 juli te koop via de website van Stussy. De prijs wordt dan ook pas bekend.

De vetste sneakers en releases van vorige week

Bekijk hier de vetste releases uit week 29, met onder meer de Nike ISPA OverReact Flyknit.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #30: Zara x Playstation, Nike Air Max 95 en meer
Sluiten