Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 9 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #28: Dior x Air Jordan 1, Nike Air Max 90 en meer

Ook in week 28 weer een update van de vetste sneaker releases. Wekelijks delen we onze favoriete sneakers die net beschikbaar zijn. Van Nike tot Adidas, maar ook grote designmerken als Dior; we houden alles in de gaten.

In de top 5 van deze week onder meer de gewilde Dior x Air Jordan 1 en een nieuwe versie van de Nike Air Max 90. Om over de Mizuno Energy maar te zwijgen.

1. IAB-Studio x Asics Gel-Venture 6

iab studio, asics gel venture 6
(Afbeelding: Asics)

We schreven al eerder over deze heerlijke sneakers, waar werkelijk waar alles aan klopt. Inmiddels hebben we de IAB-Studio x Asics Gel-Venture 6 gespot op de Nederlandse website voor 120 euro. ‘Komt binnenkort’, staat er te lezen. Meld je hier aan.

2. The Roger Centre Court 0-Series van On

week 28, roger federer, on, sneakers
(Afbeelding: On)

Roger Federer heeft zijn eigen sneakers gelanceerd met het Zwitserse sneakerlabel On. Precies in de stijl je van hem verwacht. Stijlvol, geen schreeuwerige logo’s en comfortabel. De op tennisschoenen geïnspireerde stappers zijn gemaakt van veganistisch leer. Lees en bekijk hier meer over deze Zwitserse patta’s.

3. Dior x Air Jordan 1

dior air jordan 1, nike, sneakers
(Afbeelding: Jordan)
dior air jordan 1, nike, sneakers
(Afbeelding: Jordan)
dior air jordan 1, nike, sneakers
(Afbeelding: Jordan)

Deze luxe sneakers zijn sinds 8 juli te koop bij een paar geselecteerde shops. Als jij de Dior x Air Jordan 1 wil kopen, ben je toegewezen op resale-sites als StockX. Onder de 10.000 euro ga je ze echter niet meer vinden. Lees hier meer over de samenwerking tussen Nike en Dior.

4. Mizuno Energy

mizuno enerzy, sneakers, week 28
(Afbeelding: Mizuno)

Is het zo’n week? Ja, het is zo’n week met alleen maar buitensporige modellen. Het model Mizuno Energy gaat al door het leven als grape sneakers en balloon shoes. Het model is ontworpen als hardloopschoen, maar gaat het geheid goed doen op de sneakermarkt. In de Verenigde Staten al online te koop voor 300 dollar, Nederland volgt snel. Hou deze pagina in de gaten.

5. Nike Air Max 90

nike air max 90
(Afbeelding: NikeNL)
air-max-90-herenschoen-5SF5FN
(Afbeelding: NikeNL)

Veel klassiekere sneakers dan de Nike Air Max 90 bestaan niet. Een nieuwe kleurcombinatie is beschikbaar, met lichtgevende accenten die de schoenen ook in het donker een unieke look geven. Je koopt ze voor 139,99 euro.

Top 5 sneakers van vorige week

Bekijk hier de top 5 sneakers die in week 27 werden gelanceerd, met onder meer de veganistische editie van Adidas Superstar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #28: Dior x Air Jordan 1, Nike Air Max 90 en meer
Sluiten