Sneakers van de week 27: Adidas Superstar Vegan, Nike Air Max en meer

Ook in week 27 weer een update van de vetste sneaker releases. Wekelijks delen we onze favoriete sneakers die net op de markt zijn verschenen. Van Nike tot Adidas, maar ook de grote designmerken; we houden alles in de gaten.

In de top 5 van deze week onder meer de Nike Air Max 95 Era en een vegan versie van de Adidas Superstar.

1. Adidas Superstar Vegan

adidas superstar vegan, sneakers, releases, week 27
(Afbeelding: Adidas)
adidas superstar vegan
(Afbeelding: Adidas)

Een van de meest iconische modellen van Adidas is uitgebracht in een veganistische versie. Dat betekent dat alle delen van deze schoenen zijn gecontroleerd en gecertificeerd om uit te sluiten dat er dierlijk materiaal is gebruikt. De look & feel brengen een eerbetoon aan het verleden, de rest zet een stap in de richting van de toekomst. De schoenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Verkrijgbaar in het zwart en wit voor 99,95 euro.

2. Nike LeBron 7

nike lebron 7, sneakers, week 27
(Afbeelding: NikeNL)

Michael Jordan heeft Air Jordan, LeBron James heeft al jarenlang zijn eigen Nike LeBron. LeBron 7 is de nieuwe versie van zijn bastketbalschoenen, die wereldwijd massaal als sneakers gedragen worden. De schoenen brengen een ode aan de seizoenen 2008-2009 en 2009-2010, waarin hij beide keer Most Valuable Player (MVP) werd. De buitenste swoosh is bedekt met teddy-stof en zo beschikken de schoenen over nog een aantal in het oog springende details. Je koopt ze voor 200 euro.

3. New Balance Made in U.K. 1500 zilver metallic

new balance made un uk 1500, silver metallic
(Afbeelding: New Balance)

New Balance heeft de klassieke Made in U.K. 1500 sneakers een zilveren metallic boost gegeven. De sneakers zijn nog niet op de Nederlandse website te koop, maar wel al beschikbaar voor 199 dollar.

4. Saucony Grid azura 2000 ‘Denim’

Saucony Grid azura 2000 Denim
(Afbeelding: Saucony)

De Saucony Azura werd in 1988 voor het eerst op de markt gebracht en is nu weer terug in allerlei varianten. De Saucony Grid azura 2000 ‘Denim’ hebben we gespot bij Sneakerbaas voor 119,95 euro.

5. Nike Air Max 95 Era

nike air max 95 era, sneakers, dierenprint, week 27
(Afbeelding: NikeNL)

Nike dropte begin deze week de Air Max 95 Era. Deze heerlijke sneakers zijn geïnspireerd op het menselijk lichaam en beschikken daarnaast over een dierenprint. Lees hier meer over deze vette schoenen, die je voor 180 euro koopt.

De vetste sneakers van vorige week

Bekijk hier de top 5 sneakers die in week 26 werden gelanceerd, met onder meer de Nike Air Force 1 BeTrue.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week 27: Adidas Superstar Vegan, Nike Air Max en meer
Sluiten