Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Style 30 sep 2019

5 stijlvolle sneakers met korting tijdens de Bol 10-daagse

Kleren maken de man, sneakers maken het af. Tijd om weer eens een nieuw paar aan te schaffen, want tijdens de Bol 10-daagse krijg je fikse korting. Een top 5.

Sneakers met korting, ook dat is de Bol-10 daagse

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw paar sneakers, dan moet je nu toeslaan. Bij Bol.com hebben een enorme verzameling sneakers in de aanbieding, waardoor jij geld kunt besparen op een nieuw paar stappers. Wij hebben de vijf coole paren met korting voor je geselecteerd, check hier het complete aanbod.

Nike Tanjun sneakers

We trappen af met een paar klassieke Nike sneakers die perfect passen onder een nette jeans maar ook je sportoutfit een boost geven. Het model Nike Tanjun heeft een sportief uiterlijk met een klassieke zwart witte kleurencombinatie. Passen overal onder en functioneren ook nog eens goed in de gym. Je scoort ze nu met korting voor maar 45,49 euro tijdens de Bol 10-dagse.

Bol.com sneakers met hoge korting
Bron: Bol.com

Vans Ward

Wie heeft er niet een paar Vans sneakers in de kast staan? Deze oersterke skateboard-sneakers zijn tegenwoordig de meest populaire festivalsneakers en dat is niet voor niets. Vans is stijlvol, tijdloos, degelijk en kan tegen stootje. Mocht je nog op zoek zijn naar een neutraal paar Vans? Check dan zeker even deze blauwe Vans Ward sneakers die je tijdens de Bol 10-daagse voor maar 55,99 euro op de kop tikt.

Bol.com sneakers met hoge korting
Bron: Bol.com

Fila Venom

Ben je een grotere fan van dad sneakers? Dan hebben we een paar Fila Venom sneakers voor je gevonden. Deze retro stappers uitgegroeid tot een straaticoon. Wil je daar de hoofdprijs voor betalen? Natuurlijk niet. Dit paar scoor je tijdens de Bol 10-daagse al voor maar 54,50 euro.

Bol.com sneakers met hoge korting
Bron: Bol.com

Adidas Gazelle

Adidas-fans opgelet, we slaan jullie uiteraard niet over. Je scoort een tof paar klassieke grijswitte Adidas Gazelle sneakers voor een dumpprijs. Ze passen overal onder en zitten ook nog eens erg comfortabel. En mocht je eens een sprintje naar de trein moeten trekken, dan doen ze ook prima hun werk. Deze klassiekers kosten je tijdens de Bol 10-daagse maar 48,99 euro en dat betekent behoorlijk wat korting.

Bol.com sneakers met hoge korting
Bron: Bol.com

Converse Chuck Taylor All Star laag

Als we het toch over klassiekers hebben, dan kunnen we de iconische Converse Chuck Taylor All Stars niet overslaan. Ook deze stappers koop je tijdens de Bol 10-daagse met korting. Deze tijdloze lage sneakers kun je met alles combineren en lenen zich ook goed voor festivals. Mocht je deze zwarte variant niet helemaal mooi vinden, je kunt ze ook in het wit scoren. Je betaalt voor deze zwarte Converse nu 56,90 euro.

Bol.com sneakers met hoge korting
Bron: Bol.com

Zitten hier jouw favoriete sneakers niet tussen? Check dan deze vette en weerbestendige sneakers die ideaal zijn voor de aankomende herfst.

* Dit artikel bevat affiliate links

Reageer op artikel:
5 stijlvolle sneakers met korting tijdens de Bol 10-daagse
Sluiten