Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Shoes 15 augustus 2017

Deze stijlvolle sneaker mag je zelf inkleuren en afmaken

Als je een uniek kledingstuk wil hebben zijn er twee dingen die je kunt doen. Je kunt het zelf maken of je moet zoveel geld hebben dat je een hele bijzondere limited edition kunt betalen. Voor sommigen onder ons zijn beide opties niet echt een keuze. Precies voor die mensen introduceert schoenenmerk Koio nu de Capri Bianco Canvas.

De naam ‘Bianco Canvas’ verklapt eigenlijk al precies wat deze schoen is, namelijk een wit canvas. Het is aan jezelf om de strakke witte sneaker van wat meer kleur te voorzien. Wat je erop zet, hoeveel je erop zet en in in welke kleur je dat doet is dus helemaal aan jezelf.

Persoonlijke touch

De basis is in ieder geval altijd hetzelfde. Een handgemaakte Italiaanse sneaker van topkwaliteit, die eigenlijk geen opsmuk nodig heeft. Toch besloten ze het concept iets te veranderen toen één van de ontwerpers een prototype begon in te kleuren. Zo ontstond een unieke en vooral persoonlijke schoen, en die kans willen ze hun klanten nu ook geven.

Daarom krijgen de eerste honderd klanten een setje kleurrijke stiften om zelf mee aan de slag te gaan. Je moet er dus snel bij zijn, maar anders kun je ook altijd nog een setje stiften kopen bij de Action. Dus heb jij een creatieve kant die gezien mag worden? Koop de Capri Bianco Canvas van Koio dan hier voor 148 dollar.

Reageer op artikel:
Deze stijlvolle sneaker mag je zelf inkleuren en afmaken
Sluiten