Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Stijl 20 sep 2018

Sneaker-kalender week 38: toffe sneakers van Nike, Karhu en meer

Deze week komen er weer prachtige, nieuwe sneakers op de markt. Heb je die van vorige week gemist? Bekijk het artikel dan hier. Ditmaal hebben we weer het mooiste van onder andere Nike, Karhu en meer voor je geselecteerd. Zit jouw favoriete sneaker ertussen? De release-kalender is gebaseerd op data die door verkopers zijn doorgegeven. Het kan zijn dat deze data op het laatste moment nog aangepast wordt.

Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou’

Sneakers van Karhu en Nike

We hebben inmiddels wel bewezen dat we verslaafd zijn geworden aan de Nike Air Max 1. Dit nostalgische schoeisel is én blijft de ultieme sneaker. Ditmaal heeft Nike zich weer overtroffen. De speciale uitgave ‘Centre Pompidou’ is lekker minimalistisch, met een aantal toffe accenten op de zijkant en onder de zool die hem een origineel uiterlijk geven. Je moet het maar bedenken. Net zo enthousiast als wij? Koop ze dan vanaf vandaag op de officiële site.

Karhu Fusion 2.0 ‘ Night Sky’

Sneakers van Karhu en Nike

Karhu is een merk die we niet veel bespreken. Dit komt simpelweg doordat ze niet elke maand met een nieuwe (Manners-waardige) sneaker verschijnen. Doen ze dit wel, dan is het ook meteen raak. De Fusion 2.0-sneakers zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Zoek je een naar een sportief model met een zakelijk randje? Dan is dit de uitgave die jij nodig hebt. Wij geven onze voorkeur aan de zwarte Fusion-sneakers. Ze zijn iets simpeler, waardoor de blauwe accenten goed tot hun recht komen. Ook dit paar is vandaag verschenen. Koop!

Converse WIP One Star ‘Wit’

Sneakers van Karhu en Nike

De Converse Work In Progress is de speciale release van deze week. Check ook zeker welke modellen er nog meer in deze lijn zijn verschenen. Wij houden het ‘t liefste bij de witte sneakers, want we zijn Manners en verslaafd aan witte minimalistische sportschoenen. De speciale samenwerking tussen Chuck Taylor en kledingmerk Carhartt leidde tot deze toffe lijn, maar toch is de prijs relatief bescheiden gebleven. Je betaalt er honderd euro voor en dat is niet bizar veel duurder dan een reguliere Converse-sneaker.

New Balance MS247

Sneakers van Karhu en Nike

Ken je ze nog? New Balance zie je niet het gehele jaar door, maar als ze eenmaal met een nieuwe collectie komen, kun je er ook niet meer omheen. Dit is weer een van de klassiekers en man, wat een heerlijk sportieve sneaker is dit! Ook dit model komt in drie verschillende kleurvarianten uit, maar de mooiste is en blijft zwart. Strakker dan dit ga je het bij New Balance momenteel niet vinden. Je mag verwachten dat je niet per definitie de hoofdprijs betaalt voor deze sneakers. Dit paar is ook weer eerlijk geprijsd.

Jack & Jones JFWTRENT

Sneakers van Karhu en Nike

En zo zijn we alweer bij de laatste topper van de week. We proberen elke week een budget model die wel nieuw is mee te nemen. Jack and Jones is ditmaal de winnaar binnen deze categorie. Deze top sneakers zijn ontzettend strak, hebben weinig toeters en bellen en kun je gewoon combineren met een zakelijk voorkomen. Bovenal kost dit paar je slechts 59,95 euro. We zeggen het wel vaker, maar het is handig als je gewoon een goed paar sneakers weet te vinden dat je kunt gebruiken voor de afwisseling. De lederen witte finish maakt het helemaal af. Te bestellen op Zalando.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneaker-kalender week 38: toffe sneakers van Nike, Karhu en meer
Sluiten