Netflix dropt opvallende trailer voor nieuwe serie Sneakerheads

Op Manners lichten we wekelijks de tofste nieuwe sneakers en sneaker-aanbiedingen voor je uit. De wereld van sneakerheads is echter veel breder dan alleen de schoenen zelf. Het is een subcultuur geworden, compleet met zijn eigen boeken, podcasts en nu ook een Netflix-serie.

Netflix komt namelijk binnenkort met een nieuwe Original genaamd, hoe kan het ook anders, Sneakerheads.

Sneakerheads

De serie volgt een groepje sneaker-fanaten die zeer bedreven zijn in het verzamelen van zeldzame modellen en het doorverkopen daarvan. Een slim handeltje waarbij je zo naast de buit kunt grijpen als je te laat bent of niet de juiste connecties hebt.

Het verhaal volgt Devin, een voormalige sneakerhead die huisvader is geworden maar weer langzaam aan het spelletje begint te spelen, met alle gevolgen van dien. Opeens is hij blut door een sneaker-scam van zijn oude vriend Bobby.

Wanhopig om zijn geld terug te krijgen voordat zijn vrouw erachter komt dat hij in de problemen zit, schakelt Devin de hulp in van een kleurrijke groep mede-schoenliefhebbers voor zijn wereldwijde jacht op de ongrijpbare ‘Zeroes’, de heilige graal binnen de moeilijk te vinden sneakers.

Jonge cast en Netflix-release

Weer eens wat anders dan je zoveelste thriller. De cast bestaat onder andere uit Allen Maldonado (The Last O.G., Straight Outta Compton), Andrew Bachelor (The Babysitter), Jearnest Corchado (Little America), Matthew Josten (Meet the Robinsons), Yaani King Mondschein (Saving Grace), Justin Lee (Arrested Development) en Aja Evans. Een hoop jonge en nieuwe gezichten.

Naast de bovenstaande synopsis en onderstaande trailer weten we nog verassend weinig over Sneakerheads.

Juich dus niet te vroeg, maar als je een beetje in ’t wereldje zit dan heb je vanaf 25 september een interessante serie om eens aan te slingeren op Netflix. Vanaf dan staat Sneakerheads namelijk op de streamingdienst. Hoeveel zeldzame modellen spot jij in de onderstaande trailer?

Ook interessant: check de eerste trailer voor de nieuwe Netflix-film van Aaron Sorkin!

 

Reageer op artikel:
Netflix dropt opvallende trailer voor nieuwe serie Sneakerheads
Sluiten