Sneaker update: Het gaat gebeuren! Voor de Kerst verschijnen de adidas sneakers in Dragon Ball Z thema

Vorig jaar voorspelde de ‘Sneaker-leaker’ Yeezy Mafia het al, maar het is nu dan eindelijk bevestigd. Sneakermerk adidas gaat echt sportschoenen maken geheel in thema van de oh zo populaire anime-serie Dragon Ball Z.

Sneaker-update: Kunnen we volgend jaar lopen op een adidas x Dragon Ball Z sneaker?

Wij vragen ons nog steeds af wie de man (of vrouw) achter de adidas-linie is, want veel van hun voorspellingen zijn tot dusver uitgekomen. Nu dus ook de Dragon Ball Z samenwerking. In december meldde de ‘leaker’ dat adidas in november van het nieuwe jaar met deze serie zou komen. Dat klopt, maar liefst zeven paar DBZ x adidas sneakers komen onze kant op. De Yeezy Mafia sloeg ook dit keer weer de spijker op zijn kop wat betreft het release-schema.

Augustus: Goku “ZX 500 RM” vs. Frieza “Yung-1”
September: Gohan “Deerupt” vs. Cell “Prophere”
November: Vegeta “Oregon Ultra Tech” vs. Majin Buu “Kamanda”
December: Shenron “EQT Mid ADV”

Niet alleen maar een ander kleurtje

Soms worden sneaker samenwerkingen groots aangekondigd, maar blijkt het resultaat uiteindelijk tegen te vallen. Dit is bij adidas wel anders. Een reeds bestaande sneaker krijgt een make-over in de toonaangevende kleuren van het Dragon Ball Z personage. Bijvoorbeeld: de Majin Buu sneaker is een remake van de “Kamanda” en het Vegeta model is eigenlijk de “Oregon Ultra Tech”, maar dan wel helemaal in Vegeta’s thema. Het is duidelijk dat de vormgeving van het karakter in nauw verband staat met de vorm van de sneaker. Het zijn vooral de kleine details die de nieuwe kleurvarianten afmaken, zoals bijvoorbeeld het bekende ‘Capsule Corp’ logo op achterkant.

adidas x DRAGON BALL Z OFFICIAL ROLLOUT EVERY PAIR COMES WITH THE CHARACTER’S FIGURINE LIMITED EDITION Which one is your favorite ?

A post shared by Yeezy Mafia (@yeezymafia) on

Het is nog niet officieel bevestigd, maar het kan zomaar zo zijn dat adidas nog even doorgaat met deze serie. Naast deze zeven personages zijn er nog veel meer om uit te kiezen. Zo wordt er al gespeculeerd over Tenshinhan, Mr. Popo, Yajirobe en Mr. Satan.

Reageer op artikel:
Sneaker update: Het gaat gebeuren! Voor de Kerst verschijnen de adidas sneakers in Dragon Ball Z thema
Sluiten